Slipje in kut vriendin laten neuken

slipje in kut vriendin laten neuken

Dansen Naakt Slipje Plagen. Dochter Hardcore Ondergoed Slipje Realiteit. Bruinharig Vingeren Slipje Kut duiken Tiener. Blond Eerste keer Homo Slipje. Hondjeshouding Erotisch Hardcore Slipje. Zwart Ladyboy Slipje Klein Thais. Blond Hardcore Slipje Zoon. Pijpbeurt Hd Slipje Gezichtspunt. Flashing Slipje Tiener Onder de rok. Mooi Europees Ondergoed Slipje Spaans.

Bruinharig Gezin Hardcore Slipje Realiteit. Hakken Slipje Rok Onder de rok. Blond Ondergoed Slipje Satijn. Ik wilde eigenlijk vragen of jullie een kopje koffie wilde, maar ik zie dat je wat anders te doen heb, nou ja een bakkie ben ik ook voor te vinden hoor had Piet lacherig gezegd.

Alice vertelde dat zij heus wel zag dat hij een stijve lul in zijn onderbroekje had, maar Piet bleef gewoon zitten zoals hij zat. Of je kijk even mee zei hij, nou is dat wel zo verstandig zei mijn vrouw, volgens mij ben je nu liever even alleen. Nee hoor reageerde Piet, ik vind je een tof wijffie en zou het wel wat vinden om samen deze film af te kijken, Alice ging dan ook even naast hem zitten op de bank maar was zelf ook schaars gekleed in alleen een rokje zonder slip en een wijde blouse daarop zonder bh.

Zijn kleine onderbroekje met de grote bult wond haar op en zijn krachtige grote postuur deden de rest om haar een opwindend gevoel te geven. Ik luisterde aandachtig naar wat mijn vrouw verder ging vertellen, en toen vroeg ik gespannen?

Hij schoof wat dichter tegen mij aan en begon mij te zoenen, eerst waren het nog kleine kusjes maar al snel zaten wij te tongzoenen en werd hij steeds brutaler en ging met die grote hand van hem mijn blouse in, ja en geen bh aan en stijve tepels maakte hem super geil.

Hij vroeg of ik met hem mee naar boven ging naar hun slaapkamer, maar dat wilde ik niet. Wij bleven zitten op de bank en toen zijn hand onder mijn rokje ging, voelde hij direct mijn blote kutje, hij lachte en zei dat ik het er om deed, dat ik wel moest weten dat hij alleen thuis was.

Nee echt niet zei mijn vrouw, ik loop met warm weer vaak met niets onder mijn kleren aan, mmm geil bromde hij en begon haar te vingeren. Ik kon het niet meer stoppen Fred en heb mij door hem klaar laten vingeren, hij raakte er zo opgewonden van dat zijn eikel boven het randje van zijn onderbroekje uit was gestegen.

Hij vroeg of ik hem wilde pijpen en deed zelf snel zijn onderbroekje uit, zoiets groots en diks heb ik nog nooit gezien, ik werd er bang van. Ik heb alleen gespeeld met mijn handen met zijn lul, ik heb hem afgetrokken tot hij klaar kwam en zijn kwakkie op zijn buik uit laten spuiten. Ik besefte heel goed dat wij te ver waren gegaan en wilde niet verder gaan, Piet bleef vragen of ik met hem naar de slaapkamer wilde.

Ik keek Alice aan en vroeg waarom zij zover was gegaan met Piet, ja de situatie van dat moment en de spanning maakte mij geil, maar ik heb echt niet met hem geneukt of hem gepijpt zei Alice, die aan mij zag dat ik dit niet echt fijn vond.

Hier was ik toch meer van geschrokken dan haar verhaal bij de dokter, dit was dieper gegaan, al wist ik wel dat het pure lust was geweest op het moment en dat het voor Alice niets met liefde te maken had.

Wij hebben hier toen nog verder over gesproken die avond, Alice was er van overtuigd dat Piet als zij daar zelf geen aanleiding meer voor zou geven hij haar niet nog eens zou proberen te pakken. Ik heb Alice toen gezegd dat dit erg dichtbij is, onze buren, hier kunnen problemen uitkomen Alice en daar zit ik niet echt op te wachten. Nee ik weet het Fred dat ik te ver ben gegaan, maar soms krijg ik gewoon totaal niet gepland maar door een situatie of in zo directe confrontatie met een vreemde man een geilheid over mij heen die ik zelf niet meer onder controle kan houden.

Die avond bekende mijn vrouw dat zij er steeds meer erotisch over fantaseerde om zich een keer te laten neuken door een andere man, het liefs door iemand die zij totaal niet kenden maar waarvan zijn gedragingen en fysieke kenmerken haar wel aan spaken als vrouw. Ik hou met heel mijn hart alleen van jouw Fred, jij ben mijn man, maatje en goede minnaar, ik kom seksueel niets te kort bij je, maar deze fantasie is in mijn hoofd ontstaan en kan ik vreselijk geil van worden.

Ik ben nu in korte tijd geconfronteerd met twee mannen, onze dokter en Piet die daadwerkelijk mij lichamelijk hebben benaderd waar ik super geil van word, buiten de vele mannen die hier een poging toe hebben gedaan wat ik je altijd eerlijk heb verteld. Nooit zou ik jouw willen kwetsen door vreemd te gaan zonder dat jij het weet en daar achteraf weet van zou krijgen, maar mijn verlangens worden steeds sterke in mijn gedachten en lichaam om er een keer op in te gaan als ik in een dergelijke situatie kom zoals nu is gebeurt.

Met Piet ben ik vandaag te ver gegaan, toen ik zijn lul eenmaal zag wist ik direct dat ik mij door hem nooit zou laten neuken, zijn lul is abnormaal groot en dik dat dit mij afschrok en mijn geilheid behoorlijk temperde, hij zou mij er alleen maar pijn mee kunnen doen wat ik zeker niet geil meer zou vinden. Ja wat moet ik daarop zeggen Alice vroeg ik, ik begrijp je wel al heb ik zelf niet de behoefte het een keer met een andere vrouw te doen en ik waardeer het ook dat je eerlijk hierover ben.

Maar wat wil je nu? Dat ik daarmee instem dat jij een keer met een andere man neukt, hoe zie jij dit zelf? Ik wil je inderdaad vragen als er weer eens een dergelijke beladen erotische sfeer zou ontstaan tussen mij en een andere man of ik dit dan een keer mag uitproberen, misschien vind ik het daarna wel helemaal niets en val het vies tegen, maar dan weet ik ten minsten dat het niet werkt en dat ik ergens fantasieën over heb die ten sloten nergens toe leiden.

Ik zal er een nachtje over slapen zei ik, alles straalde opwinding uit bij mijn vrouw, haar tongzoen die zij mij gaf was pure passie, haar tepels wilde ontvluchten uit haar blouse zo stijf stonden ze, haar ogen straalde.

Die avond neukte ik mij suf op Alice en zij wist niet van ophouden. De volgende dag op mijn werk kon ik mij maar moeilijk concentreren, ik bleef maar terug denken aan ons gesprek, ik besloot dat ik die avond mijn toestemming aan mijn eigen vrouw zou geven om zichzelf een keer te laten gaan met een andere man. Onder de koffie die avond begon ik er over, luister schat zei ik, ik sta niet echt te trappelen om jouw te laten neuken door een andere man, maar ik voel aan alles aan je dat het een diepe gedachten en wens van jouw is.

Ik wil er in meegaan omdat ik heel veel van je hou en zelf niets te kort kom op seksgebied bij jouw, maar je mag het nooit doen met een bekende van ons samen, het moet zeer discreet en niet hier in ons bed gebeuren, en veilig zonder consequenties achteraf. Alice ogen begonnen te stralen, ik vind dit super van je schat en zal mij zeker aan deze voorwaarden houden.

Maar hoe denk je dit te gaan doen vroeg ik? Dat weet ik nog niet, ik heb hier echt geen plan of een man voor in mijn hoofd op dit moment, ik zal het ook zelf niet opzoeken of mij zomaar aan een man aanbieden zei mijn vrouw, en misschien gebeurt het nooit omdat er niets op mijn pad kom waar ik zelf achter sta. Maar het is voor mij belangrijk te weten dat ik jouw toestemming heb Fred als zich een situatie voordoe waar ik op in wil gaan uit pure geilheid op zo moment.

Wil je wel dat ik het je vertel als het een keer gebeurt vroeg mijn vrouw met een ondeugende geile glimlach, ja natuurlijk lachte ik, in detail, met wie, wat en hoe schat, oké afgesproken zei Alice.

De maanden hierna geilde wij er samen goed op los, het voelde voor mij aan dat Alice nog geile was geworden als alle jaren hiervoor, wij spraken openlijk over haar fantasieën en mijn toestemming maar er had zich niets aangediend volgens Alice wat haar een aanleiding had gegeven om met een man vreemd te gaan, want ja ondanks dat ik er zelf toestemming voor had gegeven, het bleef vreemdgaan.

Februari van dit jaar begon mijn vrouw op een avond er over te praten dat zij in contact was gekomen met iemand die meer dan een oppervlakkige belangstelling voor haar had getoond, ik ging direct rechtop in mijn stoel zitten en zei belangstellend, brand los schat.

Op de manege waar Alice wekelijks paardrijd maakte de zoon van de eigenaar de laatste tijd steeds meer avances naar haar toe, hij was opvallend behulpzaam bij het in een uitspannen van haar paard, en tijdens het opstappen gebeurde het steeds vaker dat zij zijn handen over haar billen en tussen haar benen voelde. Ik rij altijd met een paardrijbroek anders had het zeker al eerder gebeurt op de manier waarop hij mij regelmatig op het zadel help, dat ik zijn hand of vingers tegen mijn kutje had gevoeld, tot nu toe zat daar steeds mijn paardrijbroek tussen.

Maar vanmiddag ben ik expres een keer met een rokje aan gaan rijden waaronder ik wel gewoon een slipje aan had. Toen hij mij op het zadel hielp voelde ik zijn vingers door het randje van mijn slipje gaan en over mijn schaamlippen komen, doordat ik snel op het zadel ging zitten gaf ik hem geen kans zijn vingers in mijn kutje te laten komen. Ik ben gaan rijden maar was heel opgewonden hiervan geraakt, mijn kutje werd ook nog eens goed op het zadel gemasseerd en ik kwam een keer klaar onder het rijden in de buitenbak.

Hij bleef constant aan de kant naar mijn staan kijken en onze blikken naar elkaar zegde genoeg, eenmaal uitgereden liep ik met Joske haar paard naar de stallen toe om haar in de box te gaan aftuigen en te verzorgen. Hans stond ineens weer achter mij in de box en begon mijn haren te stelen en mijn lichaam te betasten, ik draaide mij om naar hem toe en voor ik het wist stonden wij elkaar te zoenen in de box, waarom ons heen ook nog andere mensen aanwezig waren, mij hiervan bewust vroeg ik hem hiermee te stoppen en straks even in de kantine samen iets te drinken, wat wij hebben gedaan.

Daar vertelde hij mij dat hij mij zo mooie aantrekkelijke vrouw vond en hij zich erg aangetrokken voelde tot mij, maar ik ben getrouwd zei ik hem, ik ook zei hij. Zijn vrouw is acht maanden verwachting van hun eerste kindje. Ik werd heel opgewonden van hem maar was ook bang dat ons gesprek op zou vallen in de kantine, wat ik hem ook zei.

Hij wist wel een plek waar wij even ongestoord verder konden praten, afzonderlijk van elkaar zijn wij de kantine uitgegaan en ben ik hem achterna gelopen naar de hooischuur die achteraan staat op de manege. Hoe oud is die Hans wilde ik weten, ik weet het niet precies zei Alice, maar ik denk rond de 25 jaar, ja en toen gebeurde het volgende ging mijn vrouw verder, lees hiervoor deel twee.

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!!

: Slipje in kut vriendin laten neuken

Slipje in kut vriendin laten neuken Geile kont neuken kaal nat kutje
Slipje in kut vriendin laten neuken Onze vrienden hielden nu allemaal hun telefoon voor haar kut en met de andere hand voelde ze een voor een en soms tegelijk aan haar kutje, die steeds natter werd. Geile Gratis Porno Ik kon het niet meer stoppen Fred en heb mij door hem klaar laten vingeren, hij raakte er zo opgewonden van dat zijn eikel boven het randje van zijn onderbroekje uit was gestegen. Amateur Cumshots Videos Enthousiasteling Handbeurt Slipje Gezichtspunt. Al sletjes sexdate eindhoven zagen we wat vrienden en vroegen hun bij ons te komen zitten, we dronken en aten er flink op los, gezellig dus. Zus besluipt slapende broer.
FREE SEX STEVIGE LUL 975
Slipje in kut vriendin laten neuken Wij hebben hier toen nog jongens sex met jongens gangbang maandag over gesproken die avond, Alice was er van overtuigd dat Piet als zij daar zelf geen aanleiding meer voor zou geven hij haar niet nog eens zou proberen te pakken. Duitse anale seks met sexy vriendin 11m: Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Svensk Sex Film Ja wat moet ik daarop zeggen Alice vroeg ik, ik begrijp je wel al heb ik zelf niet de behoefte het een keer met een andere vrouw te doen en ik waardeer het ook dat je eerlijk hierover ben. Zijn blik bleef op mijn kutje gericht en ik voelde dat hij mij gewoon door bleef vingeren, zijn ogen stonden ook raar en zijn broek vertoonde een erectie, sorry dokter zei ik, maar zo is het wel genoeg. Amateur Cumshots Videos
Gratis mobiele pjes geile natte spleet Enthousiasteling Kont Huisgemaakt Slipje Webcamera. Enthousiasteling Handbeurt Slipje Gezichtspunt. Als ik geen TV mag kijken ga ik je pijpen! Nee maar je moet het wel weten Fred reageerde mijn vrouw. Mijn vriendin had nog nooit met een ander geneukt en een ander had nog nooit haar kut gezien en hier lag ze bijna naakt zichzelf zowat te vingeren voor al mijn vrienden. Dose of Free Porn Blank meisje geneukt van achter door een zwarte man 5m:

Slipje in kut vriendin laten neuken

Top Porno Sites Amateur Porn Tube Sex in het bos met mijn vriendin 06m: Zijn zus ligt te vingeren terwijl hij gezogen wordt. Oompje werd zelfs weer zo geil dat hij opstond en haar vol begon te tongen.

Slipje in kut vriendin laten neuken