Stijve aftrekken slaaf sm

stijve aftrekken slaaf sm

Pissen neuken en klaar komen in haar mond. Voor de webcam aftrekken en klaar komen. Haar soppende kut laat de grote lul in haar klaar komen. Tijdens het neuken laat hij het meisje meerdere keren spuitend klaar komen. Voor de webcam pijpen neuken en klaar komen. Meesteres Patty pijpt trekt neukt en laat hem klaar komen. Slagroom neuken pijpen en klaar komen. Ze pijpt neemt de lul tussen haar tieten en laat hem klaar komen. Pijpen aftrekken tieten neuken klaar komen en haar gezicht vol sperma.

Klaar komen op haar grote tieten. Een pijp beurt aftrekken en klaar komen. Pijpen beffen sex toy's neuken en klaar komen. Een pijp beurt haar anus neuken en klaar komen in haar mond. Buiten sex pijpen beffen neuken en klaar komen. Tijdens het pijpen klaar komen in de mond van de geile buurvrouw. Ze laat meerdere lullen klaar komen in haar kale kut. Ik voeg er aan toe dat het om mijzelf gaat. Een koude douche dus.

Mijn plannetje gaat niet door. Ik besluit daarop om maar naar Rotterdam terug te rijden ik ken Den Haag niet zo goed om naar een -mij bekende- seksshop te rijden om daar dan maar de kousen te kopen. Ik herinner mij de opdracht van mijn Meesteres en besluit direct bij een wegrestaurant aan de A13 te stoppen en daar naar het toilet te gaan. Aldaar aangekomen ontkleed ik mij in het toilet en pak mijn harde pik vast.

Ik trek er een paar keer aan en ja hoor, ik voel mijn sperma stromen. Door de balzakring wordt dit altijd eventjes tegengehouden. Dat betekent dat mijn pik al schokt maar er nog niks uitkomt. Snel houd ik mijn hand ervoor en algauw spuit ik mijn hand netjes vol. Ik lik alles snel uit mijn hand op mors niets. Het was een tijd geleden dat ik weer mijn eigen geil geproefd had. Daarna snel terug naar de auto om de balzak ring los te schroeven anders gaat het behoorlijk pijn doen en worden mijn ballen erg blauw.

Ik besluit daarna maar naar huis te gaan. Die kousen koop ik a. Die donderdag heb ik eerst een afspraak in Utrecht. Ik moet alleen nog naadkousen kopen en een masker maken. Onderweg naar Manita rij ik nog snel Amsterdam in om een sekswinkel te zoeken. Eenmaal gevonden koop ik snel de spullen en haast mij naar de Showboat. Onderweg, op een parkeerplaats vlakbij de Showboat kleed ik mij snel uit en doe de kousen, jarretels, schortje en halsband om.

Ik doe al mijn kleren in een plastic zak en rij, met alleen mijn jas en schoenen nog aan en de eerder genoemde attributen , naar mijn Meesteres. Daar aangekomen beginnen mijn zenuwen al weer gierend de kop op te steken. Ik ben precies op tijd maar moet mijn masker nog maken van een plastic zakje. Dat lukt niet helemaal goed, maar besluit toch maar naar binnen te gaan. Ik loop met mijn plastic zak met kleren, alleen gekleed in overjas en schoenen naar de deur en bel aan.

Daar doe ik snel mijn overjas uit, De deur gaat open en ik loop naakt over de loopplank naar de receptie. Ik zie geen Manita en Rob maar alleen personeel van de Showboat. Dan wordt mij door een van de personeelsleden een envelop en een set sleutels overhandigd. Ik moet nu naar beneden naar de kelder, wordt mij duidelijk gemaakt. Ik loop snel naar beneden en probeer met de sleutels de deur van de kelder open te krijgen. Door het geïmproviseerde masker zie ik vrij weinig en het lukt me dan ook allemaal niet erg.

Eenmaal in de SM-kelder zie ik nog steeds niemand. Snel doe ik mijn plasticzak-masker af, loop naar een locker om mijn kleren in te leggen en snel weer terug naar de kelder. O ja, de envelop. Ik doe wat mij gevraagd wordt, althans dat denk ik, en ontdek dat ik mijn fles wijn in de auto heb laten liggen.

Snel loop ik naar boven en vraag aan een personeelslid of hij de fles wijn uit mijn auto wil halen. Gelukkig doet hij dat en ik snel weer met de fles naar beneden. Al met al heb ik het gevoel een hoop tijd te hebben verloren. Inmiddels zie ik Rob al lopen met zijn camera.

Dan ontdek ik wat de verrassing is. Meesteres Manita heeft een andere Meesteres bij haar aan de bar. Ze stelt haar voor als Meesteres Monita. Meesteres Monita is een mooie meesteres met een goed figuur. Ik ben benieuwd wat de avond mij gaat brengen. Ik moet op mijn knieën gaan zitten zodat mijn Meesteres mijn leren masker kan dichtknopen.

Op dat soort momenten krijg ik altijd een gevoel van overgave. Ze is dan echt mijn Meesteres, ik ben dan van haar, ze kan doen met mij wat ze wil terwijl ze dan eigenlijk heel teder, bijna verzorgend, bezig is. Als ze klaar is commandeert ze mij dat ik achteruit, met mijn gezicht naar de twee meesteressen toe, hen moet begeleiden naar de SM-kelder.

Daar aangekomen inspecteert Manita mijn werk. Al gauw blijkt dat ik er een potje van heb gemaakt. Ik ben een aantal kaarsen vergeten, De wijn is niet open gemaakt, Ik ben vergeten mijn pols en enkelbanden om te doen die voor mij had klaargelegd en ook in de brief had aangegeven.

Ik wordt kleiner en kleiner en kleiner. Veel te gehaast bezig geweest, brief niet goed gelezen. Ik voel mij op dat moment een heel klein dom dienstmeisje. De twee meesteressen kleineren mij dan ook waar ze kunnen, en terecht. Meesteres Monita maakt mij bijvoorbeeld nog eens fijntjes duidelijk dat mijn naadkousen scheef zitten.

Ik ga op mijn knieën bij het tafeltje van beide Meesteressen zitten en lees de brief. Ik probeer zo goed en zo kwaad als het kan alles enigszins te herstellen en bereid mij geestelijk voor op stevige straffen. Ik doe snel alle resterende kaarsen aan, mijn boeien om en trek mijn kousen recht.

Beide Meesteressen zitten nu parmantig aan het tafeltje waar zij zo dadelijk hun diner gaan nuttigen. Dan opeens dringt het tot mij door, ik moet mijn Meesteres en haar gast nog begroeten zoals een slaaf het betaamt. Ik ga op mijn knieën en begin nederig hun laarzen te kussen. Stuk voor stuk en plekje voor plekje. Toch gaat iedereen gewoon zijn gang. Sommigen kijken wel, maar niemand schrikt of valt van zijn stoel of barkruk. Ik heb het ook eigenlijk veel te druk om me daar zorgen over te maken.

De amuses blijken al klaar te staan. Ik neem de twee bordjes mee en ga weer als een haas terug naar de kelder. Ik dien de amuses zo professioneel mogelijk op. De glazen zijn leeg maar daar moet mijn Meesteres me eerst op wijzen voor dat ik dat door heb. Als dit een examen was voor dienstmeisje dan was ik al vele malen gezakt.

Ik probeer nu de fles wijn te openen die ik heb meegebracht. De kurk was er al uit en een plas rode wijn verschijnt dan ook op de keldervloer. Nog een geluk dat ik het wat op een afstand heb gedaan van het tafeltje waar de twee meesteressen aan zitten anders was de schade niet te overzien geweest.

Op dit moment ontstaat alleen maar grote hilariteit. Beide meesteressen lachen mij hard uit. Het lijkt ook wel of niets meer lukt die avond.

Ik ben op dat moment geneigd om het schortje er bij neer te gooien, zo kwaad ben ik op mijzelf. Maar met de wil om in ieder geval nog iets goeds te doen voor mijn meesteressen, ga ik door.

Met name bedoeld om een slavin eens goed te gebruiken. Dit keer ben ik aan de beurt, hoop ik. Ik moet voorover op de mat gaan hangen en mezelf ontspannen. Dat laatste is nou juist het probleem. Mijn hart klopt mijn keel uit. Ze neukt me met haar vinger. Ze gaat met haar vinger nu draaiend in mijn kontje heen en weer. Aan de ene kant is het heerlijk wat ze doet. Aan de andere kant doet het inderdaad een beetje pijn.

Ben ik weer te gespannen. Ik wordt niet goed van mijzelf. Ik wilde mij vandaag echt als slet van mijn Meesteres Manita gedragen. Ook zij stopt er een vinger in. Ze voegt de daad bij het woord. Ik voel me nu behoorlijk vol.

Ik voel mij nu toch ook wel een beetje een slet. Ik wordt door twee vrouwen gebruik zoals zij dat willen. Helaas niet met de dildo die ik had klaargelegd voor mijn Meesteres.

.

Stijve aftrekken slaaf sm

: Stijve aftrekken slaaf sm

Stijve aftrekken slaaf sm Nu neuken nl zoek sex
NEUKENDE DIKKE VROUWEN SPUITEN IN DE KUT Privehuis friesland pijpende wijven
GRATIS SHEMALE DATE BETAALDE SEX SITES Nu de desktopversie klaar is, ga ik me daar dan ook op richten. Laat hem in plaats van je te beffen, je rimmen je kontgaatje likken. Maar wat nog het meest helpt, stijve aftrekken slaaf sm, is onze keuze om niet meer zoveel plaatjes te gebruiken. Ik herinner mij de opdracht van mijn Meesteres en besluit direct bij een wegrestaurant aan de A13 te stoppen en daar naar het toilet te gaan. Ik ben onderdanig ingesteld en heb en rijke fantasie op sexgebied.
SEXY EN GEIL SEXDATE ZONDER CONDOOM Stijve lul aftrekken bef lessen. Ze doet een paar plastic handschoenen aan, want hygiëne boven alles, en trekt de dekens weg. Als de patiënt nog slaapt vindt ze. Laat hem je voorbinddildo pijpen ("Goed zo sletje, goed zo"). Geef hem de opdracht om de hele avond op een sm‑feestje met een stijve rond te lopen en. Meerdere stijve lullen die klaar komen en de sperma op sm slaven spuiten. Gratis Sex Pijpen aftrekken tieten neuken klaar komen en haar gezicht vol sperma. Laat hem nadat hij zijn pleziertje heeft gehad, zijn sperma uit je vagina likken zodat je weer schoon bent. Met mijn andere hand knijp ik in mijn strakke zak, die door de balzakstretchring erg gevoelig is geworden. De man die ik ga uitzoeken moet ook aan bepaalde wensen voldoen! Dus een penis 20 centimeter of meer, daar ga ik naar op zoek. Toen ik heel erg stijf was en zag hoe Mester Walter zijn gulp vooruit stak, belde hij met een klein tafelbelletje.

Cartoon seks stiekem masturberen