Sexbios brabant strakke schaamlippen

sexbios brabant strakke schaamlippen

Ook zij gingen direct naar de kluisjes en even later kwamen ze zich melden aan de bar. Hij had een heel kleine ballenkijper aan en zij had een kleine lederen BH aan met halve cups en een tijgerbroekje. Zij kwamen bij ons staan en keken ongegeneerd hoe wij elkaar aftrokken De man met het kleine zwarte broekje maakte de beide strikjes aan de zijkanten los en liet zijn paal in volle glorie groeien.

Hij bleek mijn buurman te kennen en zij kusten en tongden elkaar al gauw. Ik voelde me enigszins verlaten maar de vrouw kwam wijdbeens voor mij staan en drukte mijn hoofd tegen haar blote tieten aan. Ik schoof van mijn barkruk af en het enige kledingstuk dat ik nog aan had viel op mijn blote enkels.

Ik stond spiernaakt voor haar met mijn eikel hoog tegen mijn buik. Ze omvatte mijn pal met beide handen en ze begon een lange tongzoen met mij. Ik liet mijn handen over haar borsten gaan en kneep zachtjes in haar tepels. Ze stelde voor samen naar de gangbang t kijken in het hetero zaaltje. Ik vroeg naar haar vriend maar ze zei dat hij vanavond plannen had met zijn vriend We stonden op en ik raapte mijn short op die ik enigszins onhandig aantrok en provisorisch dicht maakte.

Mijn stijve bleef eigenwijs naar buiten kijken. Ze pakte mijn paal en trok me mee door het erotisch café naar de gang en toen het hetero filmzaaltje in. Daar zaten nogal wat mannen, bijna allemaal met hun broek op hun knieën en zich aftrekkend. Ze trok me mee en ze plofte neer op een midden rij en we zaten met ons neus op een wilde neukpartij van driemannen met twee vrouwen.

Mijn zigeunerin deed haar panterbroekje uit en ze maakte de knoop van mijn short los. Zo zaten we samen spiernaakt naast elkaar te kijken naar neukende stellen. We tongden en ik vingerde haar kletsnatte kut. Zij trok aan mijn paal en ze fluisterde vele geile woordjes in mijn oor.

Ik had inmiddels drie vingers in haar kut en het vocht stroomde over mijn hand. As je zorgt dat ik als eerste klaar kom mag je me daarna neuken, zei ze. Ik verzette me met al mijn mentale kracht tegen het klaarkomen en ik kreeg het voor elkaar dat ze klaarkwam. Ze jankte als een gewond konijn en bleef maar komen.

De mannen om ons heen keken niet meer naar de neukende stellen maar naar ons. Zodra ze weer op adem was stond ik op en ik pakte haar hand en trok haar weer naar het erotisch café. Ik zette haar voor de bar en vroeg om een condoom aan de barkeeper. Die kreeg ik en even later schoof ik mét condoom haar kut in. Ze stond wijdbeens met haar handen op de bar.

Ik maakte haar BH los en liet haar tieten zwiepen terwijl ik heftig in haar stootte. Haar vriend stond vlak naast ons en trok de andere man af. Hij pakte mijn zak en ballen en hij hitste me op. Neuk haar, beest dat je bent. Laat haar voelen hoe groot en hard je paal is. Als je klaar komt moet je het zeggen.

Dan moet je je terugtrekken, het condoom afdoen en haar omdraaien. Spuit haar tieten en haar gezicht vol. Ik stootte nog een paar keer en voelde toen mijn zaad opborrelen. Ik trok me terug, trok het condoom weg en ik draaide haar om zodat ik haar gezicht en haar tieten onder mijn mannenpap kon spuiten. Wat een verlossing, heerlijk zo een vrouw onder te spuiten. We fristen ons wat op en gingen weer aan de bar zitten. Mijn pik was niet verslapt en dattrok de aandacht van haar vriend.

We zaten allemaa naakt naast elkaar en onze handen bevonden zich op allerlei vreemde plaatsen. Haar vriend begon mij op te hitsen: Is haar kut niet lekker strak.

Wil je nog eens spuiten? Hoe vaak kun je dit op eeen avond? Als je haar ten dans vraagt kun je haar op de dansvloer neuken. Van mij mag je haar zonder condoom neuken. Ik vertrouw je en daarna lik ik je zaad uit haar spleet. Je mag haar ook meenemen naar het heterozaaltje en haar in het volle licht op het podium neuken. Ik vind niets zo geil als dat mijn vriendin hard gepaald wordt door anderen. Ik had mijn short weer aan maar mijn paal stak door de open gulp naar buiten.

Ik pakte haar hand en nam haar mee de dansvloer op. We begonnen te dansen. Mijn blote eikel kriebelde langs haar blote buik. Dat heb ik gedaan, ik pompte haar vol, werd weer vreselijk geil toen zij klaarkwam en ik daarbij haar sterretje open en dicht zag gaan.

Er was geen houden meer aan voor mij, ze begon warme stralen vocht uit haar kutje langs mijn lul en tegen mijn ballen te spuiten, en ik kwam ook weer klaar. Daarna hebben wij zeker nog wel een halfuurtje geknuffeld en geil gezoend, maar toen moest ik toch gaan douchen en de lamp op gaan hangen. Dit blijf tussen ons pa zei ze toen zij daarna ook een douche had genomen en haar lamp testen of deze het deed.

Ik ben naar huis gegaan en wist het ook even niet meer. Wij hadden verder niets afgesproken, maar ik wist bijna zeker, dat het niet bij deze ene keer zou blijven! Vijf dagen later belde Renate naar huis, pap wil jij je vanavond helpen met een klusje vroeg ze met een verleidelijke zachte stem. Ze wist dat het de vaste bingo avond van haar moeder was en ik daar nooit mee naar toe ging, ik vind dat helemaal niks.

Ik heb maar niet gevraagd, welk klusje, want dat vermoeden ik wel? Renate had weinig kleren aan toen ik er om Ik zal mijn dochter voor het beeld beschrijven … ze is ongeveer 1.

Ik ben zelf 1. Renate is zonder meer een aantrekkelijke vrouw voor veel mannen, ik zeg dit niet alleen om dat het mijn eigen dochter is, ze heeft charisma, en een aantrekkelijke uitstraling. Zoals zij er die avond uitzag, zag ze er niet alleen charismatisch uit, maar ook super verleidelijk. Zoals zij ging zitten, liep en bukte, was zij niet te weerstaan. Wij hebben openhartig over ons eerste avontuurtje gesproken, ze maakte mij duidelijk dat zij er mee door wilde gaan, en vroeg hoe ik daar in stond?

Ik wilde dit natuurlijk wel, maar wees haar wel op de risico ‘s. Als dit uitkom of je moeder maar iets gaat vermoeden, dan hebben wij een reëel , probleem zei ik.

Renate zag dat probleem niet, ik kon altijd bij haar komen, in haar appartement zou dit niemand op vallen, je bent toch mijn vader lachte ze ondeugend. Ze had overal kaarsjes branden, wat de sfeer die avond ook mystiek maakte. Zal ik je vanavond eens goed masseren pap vroeg ze met een verleidelijke glimlach, nou dat wilde ik wel. Plagerig vroeg ik, dat wordt toch zeker geen erotische massage? Wat denk je zelf lachte ze weer.

Ik moest maar op het bed gaan liggen, mezelf uitkleden, ondertussen ging zij de olie warm maken in de badkamer, dat masseer beter zei ze. Vol verwachting lag ik op mijn dochter te wachten, ik had expres mijn onderbroekje aangehouden. Het had wel even geduurd voor Renate terug kwam uit de badkamer, ze had een zich omgekleed in een sexy kinky latex pakje.

Ik vond dit toch wel heel apart om haar zo te zien. Ze had zwarte hoge laarzen aan tot boven haar knieën, het pakje zat super strak om haar lichaam, haar tieten staken eruit. Op haar tepels, dik en stijf, had zij ijzeren klemmetjes. Renate verraste mij dus weer, dit had ik allemaal nooit achter haar gezocht, vanaf het moment dat wij gingen seksen, bleef mijn dochter mij verrassen.

Het is zo ongelooflijke geile meid, gek op seks, dol op uitdaging en spanning, er zijn weinig remmingen wat haar betreft! Zo jij hou vanavond je onderbroek aan zie ik, geloof je het zelf pa zei ze. De massage begon rustig en relax, schouders, borstkas, buik en beide benen, ze sloeg mijn onderbroekje totaal over, en ik maar hopen, wanneer komt ze mijn broekje in! Ik had een dikke haring staan, maar ze wilde mij duidelijk even terug plagen, jij je broekje aanhouden, dat zullen wij dan wel eens zien ouwe.

Geil volgde ik haar bewegingen, heerlijk zoals Renate mij masseerde, maar wel erg lang bleef plagen vond ik op een gegeven moment. Dat kreng had heel mijn lichaam in gemasseerd met olie, en kwam toen met haar latex pakje bovenop mijn lichaam liggen, toen pas zag en voelde ik dat zij een open kruis in haar pakje had. Kolere wat geil, alleen zat mijn onderbroekje er nog tussen toen zij met haar natte kutje over mijn stijve lul ging liggen rijen.

Jammer hé pa, dat je ,je onderbroek nog aan heb, lachte zij mij met haar geile ogen uit. Haar ijzeren tepelklemmen schaafde ook over mij tepels, toen ze zo op mij lag. Renate lag mij te plagen, maar vooral bijna dominant op te geile, ze leek op een strenge meesteres, pa moest straf hebben omdat ik mijn onderbroek had aangehouden! Mijn broekje mocht ik ook niet van haar uitdoen toen ik het vroeg, ik wil je kutje voelen zei ik.

Nou dat mocht, maar dan wel op haar manier. Ze gleed met haar latexpakje over mij heen, spreiden haar benen en drukte haar kruis in mijn gezicht, voel en proef maar met je tong zei ze. Ik zoog haar kutje als een natte glimmende oester mijn mond in, de sterke latex geur wond mij tot het uiterste op, zoiets geils had ik met mijn eigen vrouw zelfs nog nooit gedaan. Mijn beloning was haar orgasme en een spuit kutje. Mijn mond liep er van over, zo veel kwam er.

Mijn dochter is vanaf dit prille begin tot op de dag van vandaag, nooit egoïstisch geweest in de seks, soms is ze wat ongeduldig en wil te veel gelijk, maar daarbij zorg zij er altijd voor, dat ik ook aan mijn gerief kom. Na haar orgasme, richten zich toen ook gelijk op mij, je broekje mag nu wel uit hé pa zei ze, en volgde gelijk daad bij woord. Ik kreeg een geile pijpbeurt, waarbij zij ook mijn stijve lul en ballen heerlijk met de massage olie te pakken nam.

Pappie is geil lachte ze tien minuten later toen ik klaarkwam in haar mond, ja mijn dochter maakte mij heel geil met deze spelletjes.

Super zoals zij zich hiervoor had gehuld in haar speelpakje die avond. De erotiek en de spanning spatte er vanaf, Renate bleef mij daarna ook uitdagen en opwinden. Mijn erectie had het lange tijd volgehouden, maar nadat ze mij had laten spuiten, moest ik even herstellen. Ook daar had zij een oplossing voor, mijn dochter had echt niet genoeg aan één orgasme en pakte een grote vibrator uit haar kast.

Dat ding ging draaien, trillen en zoenen zodra je het aan zet en er zat ook een soort van klein tongetje aan die precies op haar kittelaar terecht kwam. Ik mocht er mee spelen, moest hem lekker diep in haar strakke, maar super geile kutje neuken, en goed laten trillen. Dit was zo geil, Renate lag met wijd opgetrokken benen midden op haar bed, en ik zat tussen haar mooie slanke benen, die gehuld waren in haar lange leren lazen.

Door de opening van onderen in haar latex pakje, zag ik telkens haar grote roze dikke schaamlippen om haar vibrator geklemd mee naar buiten komen. Haar kutje werd met de minuut natter, net als haar latex kruis. Renate lag er heftig op terug te neuken, ze kreunde en liet mij al haar geilheid zien, en voelen. Mijn dochter, genoot, net ik als van haar speeltje, ze kwam, en spoot haar warme vocht tegen mijn bovenbenen aan. Dit was echt seksueel genieten van elkaar, voor mij was het een extra geestelijke bevrediging.

Renate wilde door, wilde nog veel meer die avond met mij delen, maar ik heb de boel getemperd. Ik stelde voor om samen lekker in bad te gaan, mijn lichaam was vet van de massageolie en zo kon ik niet thuis komen. Wij hebben een uurtje in het bad gezeten, weer goed met elkaar gepraat, maar mijn dochter was vastbesloten, ze vond het geil met mij, het risico nam zij voor lief.

Ze probeerde mij na het bad toch nog even te verleiden om haar te neuken, maar ik wilde weer thuis zijn voor mijn vrouw van de bingo terug zou komen. Wij zijn verder met elkaar gegaan, mijn vrouw had niets door als ik bij Renate weer een klusje thuis ging doen, dat gebeurde overdag, maar ook s ‘avonds. Ze begon mij geile uitdagende sms berichten te sturen terwijl zij in de klas lessen gaf, het is meerdere keren voorgekomen dat ik in de middag pauze naar haar toe ben gereden, en zij mij dan klaar pijpte in de auto.

Renate stond dan heel de dag zonder slipje voor de klas, dat gaf zij mij mee naar huis! Ik vond het allemaal spannend en geil, wij genoten hier samen van, allebei in vrije wil en dus op een gelijk waardige basis.

Ik kon er ook niet meer mee stoppen, ik had er een nieuw spannend seksleven door, wat ik met mijn vrouw niet meer had. Ik was mijn dochters minnaar geworden, wij kregen steeds meer seks, op de spannendste, gekste plaatsen en momenten. Soms ging het erg ver, en namen wij groot risico om elkaar even snel te bevredigen. Dit zit gewoon in mijn dochter, zij is dol op spanningen en lust er veel pap van! Ze begon zich steeds uitdagende te kleden, kortere rokjes te dragen, meestal zonder string of slipje, een bh draagt zij in de zomer maanden nooit.

Zodra ik haar stijve tepels zie, weet ik al weer hoe laat het is, en met welke gedachte zij rond loopt. Zo gebeurt het wel als Renate bij ons thuis is en mijn vrouw onder de douche staat, zij mij in onze woonkamer even klaar pijpt, of ik haar klaar vingert.

Even neuken in bijvoorbeeld onze keuken tegen het aanrecht aan is meerdere malen gebeurt. Dan showt zij haar kutje en mooie ronde billen aan mij, maakt mij gulp open en vraag dan? Ja en pa kan dit echt niet weerstaan, dan neuk ik haar klaar tegen het aanrecht van onze keuken, spuit haar kutje vol, waar mee zij dan mee rond loopt. Dat weet ik dan, zij vind het geil, en mijn vrouw weet van niks!

Zulke dingen kickt mijn dochter op. Renate sleep mij er helemaal in mee, en ik vind het allemaal geil. De eerste keer dat ik haar anaal nam vergeet ik ook nooit meer. Wij hadden op dat moment ongeveer twee maanden onze seksuele relatie, en al van alles met en bij elkaar gedaan. Het gebeurde op een vrije dag van Renate, wij hadden afgesproken dat ik bij haar langs zou komen, nadat ik eerst die ochtend mijn vrouw bij haar hoog bejaarden ouders had afgezet.

Mijn vrouw doe dan boodschappen voor hun en maakt het huis schoon. Zo gezegd zo gedaan, ik werd gelijk al geil verrast bij binnenkomst. Renate had een nieuw speelpakje gekocht, dat zij mij graag wilde showen. Je lijkt wel een rubber fetisjist was mijn eerste reactie in de outfit waarin zij mij ontving.

Kinky geil hé pa hoorde ik haar zeggen, want ik kon alleen haar ogen zien in haar rubberen gesloten pak. Haar vrouwelijke vormen kwamen er goed in uit, maar voor de rest was alles bedekt, en gitzwart. Je zag alle contouren van haar lichaam, ik herkende haar blauwe ogen en haar stem, maar verder leek zij op een rubberen mummie.

Onherkenbaar voor een buitenstaander! Ik werd er natuurlijk wel gelijk vreselijk geil van, wat heb ze nou weer gekocht dacht ik. Hoe vind je het vroeg ze? Ja geil zei ik terwijl ik haar van top tot teen stond te bekijken, zelfs haar voeten zaten opgesloten in dat pak. Het lijkt of je ergens gaat duiken in één of ander troebel water lachte ik, het leek sterk op een duik- pak.

.. massage waddinxveen plassex dating · lekker oud kutje gratis oma sex nl · meisje speelt met dildo sexbios brabant · nauw kutje neuken strakke schaamlippen. Deze zomer was ik met vakantie in Brabant en ik had gehoord van een sexbios anex erotisch cafe waar voor Mijn paal stond strak achter de ritssluiting. 26 jan Ik heb niet alleen een nat strak poesje maar ook heerlijke grote Sexdate lesbisch kale schaamlippen nep kut neuken sexbios brabant.

Moederendochtersex gangbang sittard

: Sexbios brabant strakke schaamlippen

Sexbios brabant strakke schaamlippen Sex gelderland oma komt spuitend klaar
Sexbios brabant strakke schaamlippen Privehuis drenthe sexdate gelderland
Sexbios brabant strakke schaamlippen 388
Sexbios brabant strakke schaamlippen Gratis amateur sex geilwijf
Meisje vingert haar hete cutjes Sexbios gelderland sex prive

De mannen om ons heen keken niet meer naar de neukende stellen maar naar ons. Zodra ze weer op adem was stond ik op en ik pakte haar hand en trok haar weer naar het erotisch café. Ik zette haar voor de bar en vroeg om een condoom aan de barkeeper. Die kreeg ik en even later schoof ik mét condoom haar kut in. Ze stond wijdbeens met haar handen op de bar. Ik maakte haar BH los en liet haar tieten zwiepen terwijl ik heftig in haar stootte. Haar vriend stond vlak naast ons en trok de andere man af.

Hij pakte mijn zak en ballen en hij hitste me op. Neuk haar, beest dat je bent. Laat haar voelen hoe groot en hard je paal is.

Als je klaar komt moet je het zeggen. Dan moet je je terugtrekken, het condoom afdoen en haar omdraaien. Spuit haar tieten en haar gezicht vol. Ik stootte nog een paar keer en voelde toen mijn zaad opborrelen. Ik trok me terug, trok het condoom weg en ik draaide haar om zodat ik haar gezicht en haar tieten onder mijn mannenpap kon spuiten.

Wat een verlossing, heerlijk zo een vrouw onder te spuiten. We fristen ons wat op en gingen weer aan de bar zitten. Mijn pik was niet verslapt en dattrok de aandacht van haar vriend. We zaten allemaa naakt naast elkaar en onze handen bevonden zich op allerlei vreemde plaatsen. Haar vriend begon mij op te hitsen: Is haar kut niet lekker strak. Wil je nog eens spuiten?

Hoe vaak kun je dit op eeen avond? Als je haar ten dans vraagt kun je haar op de dansvloer neuken. Van mij mag je haar zonder condoom neuken. Ik vertrouw je en daarna lik ik je zaad uit haar spleet. Je mag haar ook meenemen naar het heterozaaltje en haar in het volle licht op het podium neuken.

Ik vind niets zo geil als dat mijn vriendin hard gepaald wordt door anderen. Ik had mijn short weer aan maar mijn paal stak door de open gulp naar buiten. Ik pakte haar hand en nam haar mee de dansvloer op. We begonnen te dansen. Mijn blote eikel kriebelde langs haar blote buik. Ik knakte mijn harde pik wat naar beneden en stootte hem tussen haar dijen. Onder deze hoek kon ik haar niet penetreren maar ik wreef langs haar schaamlippen en haar klitje.

Voor de kijkers moet het bijzonder zijn geweest om te zien hoe mijn lange pik onder haar billen uit stak Ik fluisterde in haar oor dat ik haar zou gaan neuken en mijn zaad onbeschermd in haar zou pompen.

Ze mocht kiezen hier op de dansvloer of in het filmzaaltje op het podium met allemaal rukkende mannen als publiek. Kan me niet schelen als je maar haast maakt want ik ben zo bloedgeil, zei ze. Ik nam haar bij de hand en we liepen het ero-cafe door. De gasten aan de bar hadden door wat er ging gebeuren en volgden ons.

In het hetero zaaltje liepen wij naakt door de rijen stoelen heen en ik trok haar mee het podium op. Wie dat geregeld heeft weet ik niet maar het licht floepte aan. De stelletjes die hun verplichte gangbangnummer maakten braken hun activiteit af en verdwenen.

Mijn zigeunervriendinnetje viel op haar knieën en begon mij te pijpen. Haar vriend sprong op het podium en riep iedereen die wilde klaarkomen en spuiten te wachten tot wij waren klaargekomen waarna zij haar volledig mochten besproeien. Ik ging voor haar staan en draaide haar zo dat haar billen en kut duidelijk naar de zaal gericht waren. Ze pijpte mij en ik boog me voorover om haar billen te spreiden voor het publiek. Daarna draaide ik haar een kwartslag en ik ging achter haar staan en drukte mijn snoeiharde paal wat naar beneden zodat die soepel haar kut in kon glijden.

Het werd muisstil in de zaal. Het enige geluid was het gesop in haar kut, het kletsen van mijn ballen tegen haar kutlippen en het geluid van ritssluitingen en riemen van het publiek dat zich klaarmaakte voor de spuit scene.

Ik deed verscheidene standjes met haar, staande, liggende waarbij zij onder lag en dan ik weer onder. Zo kon ze mij mooie berijden en haar klotsende tieten tonen. Mijn vrouwtje begon als eerste klaar te komen en ze piepte als een cavia terwijl ze de meest vunzige taal uitsloeg. Dat zweepte mij o op en ik zag een twintigtal mannen hun palen rukken. Ik gaf een brul en begon te spuiten. Mijn pik verdikte zich in haar kut en zij kneep elke druppel uit mij.

Ik trok mij langzaam terug en draaide haar op haar rug op de grond. Mijn natte lul gleed daarbij tussen haar benen, zij drukte steeds weer haar natte warme schaamlippen over mijn lul, die zijn volle erectie bleef behouden.

Het ging achter elkaar door, seksueel bleven wij vreselijk opgewonden, en ze gaf mij geen rust, niet dat ik dat wilde hoor! Ik sport nog steeds en heb altijd goed voor mijn lichaam gezorgd, mijn conditie is goed en ik kom het heus wel aan. Hij blijf lekker hard glimlachte zij, al zoenend kronkelde en drukte zij zo met haar geile kutje over mijn lul heen, dat mij lul vanzelf diep in haar kutje terecht kwam. Geen moment van herkenning voor mij, Renate bleek best smal geschapen, ik heb een vrij dikke lul, wat zij ook gelijk zei.

Ik ben verder normaal, gemiddeld geschapen denk ik met 16 a 17 centimeter. Echter zonder moeite begon zij mij goed te neuken, ze was super nat dus dat geen goed.

Ik moest het even op mij in laten werken, aan haar wennen, maar begon toch al snel lekker geil met mijn dochter mee te neuken. Ik moest goed aan de bak, wilde natuurlijk ook geen flater slaan, en vond zo ie zo al dat het allemaal snel ging.

Renate ging er volledig tegenaan, ze neukte snel en bleek goed haar kutspieren aan te kunnen trekken, wat het er voor mij niet makkelijker op maakte. Lekker hé pa lachte ze met geile ogen tegen mij, ik zag haar ogen ook wegdraaien en ze kwam weer klaar. Ze wist niet van ophouden, ging rechtop mij zitten en pakte mijn ballen stevig vast, kom op gaan met die banaan lachte ze. Ik pompte haar helemaal vol, maar haar strakke kutje maakte mij gek en ik kwam weer dicht bij een orgasme, stop even zei ik snel en duwde haar van mij af.

Wat ben je geil zeg zei ze, kwam je nou al weer bijna? Ja dat scheelde niet veel gaf ik toe, ik begon mij er bijna van te schamen. Het was ook al weer maanden geleden dat ik mijn vrouw even had moge neuken, dus ik moest wel weer even in balans komen. Het was voor mij ook totaal nieuw en kwam zo maar op mijn pad, maar ik genoot er wel met volle teugen van. Wij hebben even met elkaar liggen spelen, maar al snel begon ze mij weer te pijpen toen ze zag dat mijn erectie iets was afgenomen.

Pas toen ik hem weer goed had staan, vroeg ze of ik haar op zijn hondjes wilde nemen. Dat heb ik gedaan, ik pompte haar vol, werd weer vreselijk geil toen zij klaarkwam en ik daarbij haar sterretje open en dicht zag gaan. Er was geen houden meer aan voor mij, ze begon warme stralen vocht uit haar kutje langs mijn lul en tegen mijn ballen te spuiten, en ik kwam ook weer klaar. Daarna hebben wij zeker nog wel een halfuurtje geknuffeld en geil gezoend, maar toen moest ik toch gaan douchen en de lamp op gaan hangen.

Dit blijf tussen ons pa zei ze toen zij daarna ook een douche had genomen en haar lamp testen of deze het deed. Ik ben naar huis gegaan en wist het ook even niet meer. Wij hadden verder niets afgesproken, maar ik wist bijna zeker, dat het niet bij deze ene keer zou blijven! Vijf dagen later belde Renate naar huis, pap wil jij je vanavond helpen met een klusje vroeg ze met een verleidelijke zachte stem.

Ze wist dat het de vaste bingo avond van haar moeder was en ik daar nooit mee naar toe ging, ik vind dat helemaal niks. Ik heb maar niet gevraagd, welk klusje, want dat vermoeden ik wel? Renate had weinig kleren aan toen ik er om Ik zal mijn dochter voor het beeld beschrijven … ze is ongeveer 1.

Ik ben zelf 1. Renate is zonder meer een aantrekkelijke vrouw voor veel mannen, ik zeg dit niet alleen om dat het mijn eigen dochter is, ze heeft charisma, en een aantrekkelijke uitstraling. Zoals zij er die avond uitzag, zag ze er niet alleen charismatisch uit, maar ook super verleidelijk. Zoals zij ging zitten, liep en bukte, was zij niet te weerstaan. Wij hebben openhartig over ons eerste avontuurtje gesproken, ze maakte mij duidelijk dat zij er mee door wilde gaan, en vroeg hoe ik daar in stond?

Ik wilde dit natuurlijk wel, maar wees haar wel op de risico ‘s. Als dit uitkom of je moeder maar iets gaat vermoeden, dan hebben wij een reëel , probleem zei ik. Renate zag dat probleem niet, ik kon altijd bij haar komen, in haar appartement zou dit niemand op vallen, je bent toch mijn vader lachte ze ondeugend. Ze had overal kaarsjes branden, wat de sfeer die avond ook mystiek maakte. Zal ik je vanavond eens goed masseren pap vroeg ze met een verleidelijke glimlach, nou dat wilde ik wel.

Plagerig vroeg ik, dat wordt toch zeker geen erotische massage? Wat denk je zelf lachte ze weer. Ik moest maar op het bed gaan liggen, mezelf uitkleden, ondertussen ging zij de olie warm maken in de badkamer, dat masseer beter zei ze. Vol verwachting lag ik op mijn dochter te wachten, ik had expres mijn onderbroekje aangehouden.

Het had wel even geduurd voor Renate terug kwam uit de badkamer, ze had een zich omgekleed in een sexy kinky latex pakje. Ik vond dit toch wel heel apart om haar zo te zien. Ze had zwarte hoge laarzen aan tot boven haar knieën, het pakje zat super strak om haar lichaam, haar tieten staken eruit.

Op haar tepels, dik en stijf, had zij ijzeren klemmetjes. Renate verraste mij dus weer, dit had ik allemaal nooit achter haar gezocht, vanaf het moment dat wij gingen seksen, bleef mijn dochter mij verrassen.

Het is zo ongelooflijke geile meid, gek op seks, dol op uitdaging en spanning, er zijn weinig remmingen wat haar betreft! Zo jij hou vanavond je onderbroek aan zie ik, geloof je het zelf pa zei ze. De massage begon rustig en relax, schouders, borstkas, buik en beide benen, ze sloeg mijn onderbroekje totaal over, en ik maar hopen, wanneer komt ze mijn broekje in!

Ik had een dikke haring staan, maar ze wilde mij duidelijk even terug plagen, jij je broekje aanhouden, dat zullen wij dan wel eens zien ouwe. Geil volgde ik haar bewegingen, heerlijk zoals Renate mij masseerde, maar wel erg lang bleef plagen vond ik op een gegeven moment. Dat kreng had heel mijn lichaam in gemasseerd met olie, en kwam toen met haar latex pakje bovenop mijn lichaam liggen, toen pas zag en voelde ik dat zij een open kruis in haar pakje had.

Kolere wat geil, alleen zat mijn onderbroekje er nog tussen toen zij met haar natte kutje over mijn stijve lul ging liggen rijen. Jammer hé pa, dat je ,je onderbroek nog aan heb, lachte zij mij met haar geile ogen uit. Haar ijzeren tepelklemmen schaafde ook over mij tepels, toen ze zo op mij lag. Renate lag mij te plagen, maar vooral bijna dominant op te geile, ze leek op een strenge meesteres, pa moest straf hebben omdat ik mijn onderbroek had aangehouden!

Mijn broekje mocht ik ook niet van haar uitdoen toen ik het vroeg, ik wil je kutje voelen zei ik. Nou dat mocht, maar dan wel op haar manier. Ze gleed met haar latexpakje over mij heen, spreiden haar benen en drukte haar kruis in mijn gezicht, voel en proef maar met je tong zei ze. Ik zoog haar kutje als een natte glimmende oester mijn mond in, de sterke latex geur wond mij tot het uiterste op, zoiets geils had ik met mijn eigen vrouw zelfs nog nooit gedaan. Mijn beloning was haar orgasme en een spuit kutje.

Mijn mond liep er van over, zo veel kwam er. Mijn dochter is vanaf dit prille begin tot op de dag van vandaag, nooit egoïstisch geweest in de seks, soms is ze wat ongeduldig en wil te veel gelijk, maar daarbij zorg zij er altijd voor, dat ik ook aan mijn gerief kom. Na haar orgasme, richten zich toen ook gelijk op mij, je broekje mag nu wel uit hé pa zei ze, en volgde gelijk daad bij woord.

Ik kreeg een geile pijpbeurt, waarbij zij ook mijn stijve lul en ballen heerlijk met de massage olie te pakken nam. Pappie is geil lachte ze tien minuten later toen ik klaarkwam in haar mond, ja mijn dochter maakte mij heel geil met deze spelletjes.

Super zoals zij zich hiervoor had gehuld in haar speelpakje die avond. De erotiek en de spanning spatte er vanaf, Renate bleef mij daarna ook uitdagen en opwinden. Mijn erectie had het lange tijd volgehouden, maar nadat ze mij had laten spuiten, moest ik even herstellen. Ook daar had zij een oplossing voor, mijn dochter had echt niet genoeg aan één orgasme en pakte een grote vibrator uit haar kast.

Dat ding ging draaien, trillen en zoenen zodra je het aan zet en er zat ook een soort van klein tongetje aan die precies op haar kittelaar terecht kwam. Ik mocht er mee spelen, moest hem lekker diep in haar strakke, maar super geile kutje neuken, en goed laten trillen. Dit was zo geil, Renate lag met wijd opgetrokken benen midden op haar bed, en ik zat tussen haar mooie slanke benen, die gehuld waren in haar lange leren lazen. Door de opening van onderen in haar latex pakje, zag ik telkens haar grote roze dikke schaamlippen om haar vibrator geklemd mee naar buiten komen.

Haar kutje werd met de minuut natter, net als haar latex kruis. Renate lag er heftig op terug te neuken, ze kreunde en liet mij al haar geilheid zien, en voelen. Mijn dochter, genoot, net ik als van haar speeltje, ze kwam, en spoot haar warme vocht tegen mijn bovenbenen aan. Dit was echt seksueel genieten van elkaar, voor mij was het een extra geestelijke bevrediging.

Renate wilde door, wilde nog veel meer die avond met mij delen, maar ik heb de boel getemperd. Ik stelde voor om samen lekker in bad te gaan, mijn lichaam was vet van de massageolie en zo kon ik niet thuis komen. Wij hebben een uurtje in het bad gezeten, weer goed met elkaar gepraat, maar mijn dochter was vastbesloten, ze vond het geil met mij, het risico nam zij voor lief.

Ze probeerde mij na het bad toch nog even te verleiden om haar te neuken, maar ik wilde weer thuis zijn voor mijn vrouw van de bingo terug zou komen. Wij zijn verder met elkaar gegaan, mijn vrouw had niets door als ik bij Renate weer een klusje thuis ging doen, dat gebeurde overdag, maar ook s ‘avonds.

Ze begon mij geile uitdagende sms berichten te sturen terwijl zij in de klas lessen gaf, het is meerdere keren voorgekomen dat ik in de middag pauze naar haar toe ben gereden, en zij mij dan klaar pijpte in de auto. Renate stond dan heel de dag zonder slipje voor de klas, dat gaf zij mij mee naar huis! Ik vond het allemaal spannend en geil, wij genoten hier samen van, allebei in vrije wil en dus op een gelijk waardige basis. Ik kon er ook niet meer mee stoppen, ik had er een nieuw spannend seksleven door, wat ik met mijn vrouw niet meer had.

Ik was mijn dochters minnaar geworden, wij kregen steeds meer seks, op de spannendste, gekste plaatsen en momenten. Soms ging het erg ver, en namen wij groot risico om elkaar even snel te bevredigen.

Dit zit gewoon in mijn dochter, zij is dol op spanningen en lust er veel pap van! Ze begon zich steeds uitdagende te kleden, kortere rokjes te dragen, meestal zonder string of slipje, een bh draagt zij in de zomer maanden nooit.

Zodra ik haar stijve tepels zie, weet ik al weer hoe laat het is, en met welke gedachte zij rond loopt. Zo gebeurt het wel als Renate bij ons thuis is en mijn vrouw onder de douche staat, zij mij in onze woonkamer even klaar pijpt, of ik haar klaar vingert. Even neuken in bijvoorbeeld onze keuken tegen het aanrecht aan is meerdere malen gebeurt. Dan showt zij haar kutje en mooie ronde billen aan mij, maakt mij gulp open en vraag dan?

Body to body massage eindhoven gratis sexs filpjes

PRIVE ONTVANGST DAMES MAROKKAANSE HOEREN