Borsten kneden sadistischer sex

borsten kneden sadistischer sex

Had daarom simpelweg mijn kleine handjes met de netjes gelakte vingers op de bobbel gelegd en ondeugend in zijn oor gefluisterd: Had zich netjes voorgesteld en mij glunderend van oor tot oor nog een cocktail aangeboden.

Een rilling van genot en vooral verlangen was door mijn puur op seks uit zijnde lichaam gegierd, toen hij mij daarna teder mijn van geil natte lipjes was gaan aftasten. Eerst waren de vingers benieuwd over de gezwollen contouren gegleden, van de al kletsnatte natte buitenste schaamlippen.

Hadden daarna heerlijk over de inmiddels nog meer gezwollen en van geil witte binnenste delen gegleden. Uiteindelijk hadden twee vingers later een warm, meer dan welkom en vooral kletsnat pompend plekje in mijn vagina gevonden. Ik had de vingers stevig vastgegrepen met mijn vaginaspieren en had onrustig op de kruk heen en weer zitten wiebelen. Ik had een onderdrukt kermen: Bloedgeil van opwinding, waren we daarna al snel op weg gegaan naar zijn appartement. Hans bleek een werkelijk prachtig penthouse te hebben.

Veel marmer, een pracht van een kookeiland en nog wel het mooist van allemaal, de grote glazen voorgevel uitkijkend over de drukke binnenstad van Amsterdam! Ondanks dat ik zo geil als een deur was geweest, had ik het niet kunnen nalaten er eerst snel op mijn hoge hakjes naar toe te drentelen en had het adembenemende schouwspel recht voor mij, met verbazing en bewondering bekeken!

Vervolgens waren twee vrijpostige handen via diezelfde armen gehaast afgedaald via de nek naar mijn borsten. Hij had ze minutenlang eerst ruw gekneed en had daarna tot mijn schrik het bloesje met één ferme ruk volledig van mijn lijf gescheurd!

Ik was te verbouwereerd geweest en daarnaast te geil om er ook maar iets van te kunnen en willen zeggen. Daar had ik zichtbaar voor al het publiek tegen het glas gestaan met mijn tieten nog wild naslingerend van de gewelddadige actie!

Het fenomenale uitzicht, maar vooral de enorme jeuk, het had mij allemaal niets kunnen schelen! Het bloesje was dus in één snelle ruk van mijn bovenlichaam verdwenen. Hans had eerst de buitenste rondingen teder afgetast, had de tieten gewogen in zijn handpalmen, om daarna de vingers naar de donkerbruine tepelhoven te dirigeren. Al rondjes cirkelend over het in vuur en vlam staande vlees, was hij daarna vurig met duim- en wijsvingers de gevoelige tepels keihard gaan wrijven. Een siddering van wellust was daarop door mijn lichaam geschoten, waardoor het geil zo onderhand uit mijn vagina langs mijn dijbenen naar beneden had gedropen, zo intens opgewonden had ik inmiddels met mijn tieten tegen het raam aangedrukt gestaan.

Ik had de rits van mijn rok horen en voelen openritsen. Met een plof was de stof op de grond gevallen. Poedelnaakt had ik met mijn kont naar achteren gericht, gewacht op de volgende brute actie van Hans. Die kwam inderdaad ook! Na eerst een zevental ferme en pijnlijke klappen op mijn stevige billen waren daarop twee vingers behendig en vooral moeiteloos door het vele witte vocht, mijn vagina binnengedrongen.

Al pompend tussen de roze soppende spleet, langzaam gevolgd door drie , vier en………….. Die wellusteling ging me gewoon fuistneuken! Langzaam was de druk opgevoerd. Een korte vinnige en bovenal venijnige pijnscheut was daarop door mijn onderlichaam geschoten, met daarop het branderig gevoel van tot de max opgerekte spieren!

Al pompende, had de vuist de ingewanden alle hoeken van mijn inwendige laten zien. Ik had heerlijk over de arm gegleden met mijn schaamlippen er strak omheen geklemd en had mijn orgasme met de seconden naderbij voelen komen. Hans was mij daarbij heerlijk blijven neuken met zijn vinnig beukende vuist. Ik was nog nooit zo heerlijk en intens klaargekomen! Ik wilde alleen maar nog meer! Had het uitgeschreeuwd van verlangen: Een kort snerpend geluid van nog een opengeritste rits, onmiddellijk gevolgd door een plof van nog een kledingstuk.

De warmte van een brede eikel, die vastberaden op weg was gegaan naar mijn baarmoedermond. Daarna was hij begonnen om haar met een zweepje te slaan. Hij droeg het altijd aan zijn riem.

Ze had verschrikt gekeken toen de eerste boeien om haar polsen en enkels werden gelegd. Maar toen ze een paar weken later voor het eerst een collar om haar hals kreeg, was ze trots dat ze het eigendom van haar meester was.

Oh nee, haar echtgenoot was hij niet meer. Dat stadium waren ze allang voorbij. Hij was in een jaar tijd veranderd van echtgenoot, naar leraar, naar meester. Nu had ze helemaal niets meer te vertellen. Hij had totale gehoorzaamheid van haar geëist en gewillig had ze zich overgegeven. Toen had hij gevraagd of ze bereid was een test te ondergaan. De laatste test om te onderzoeken of ze het wel in zich had om zijn slavin te mogen zijn.

Verschrikt had ze gereageerd dat ze natuurlijk goed genoeg was en dat ze alles zou doen om dat te bewijzen. Ze had het sardonische lachje op zijn gezicht niet gezien. En nu liep ze hier, haar hoge hakken knarsen in het grind. Als ze had geweten dat het pad zo lang zou zijn, dan had ze zich niet aan de poort laten afzetten door de taxichauffeur. Ze was enthousiast aan de wandeling begonnen, maar bij elke stap die ze nu zette, begon ze meer en meer te twijfelen of ze er wel goed aan deed.

Wilde ze wel de slavin van haar meester worden? Wilde ze zich zo totaal onderwerpen aan zijn grillen? Ze had de afgelopen maanden ondervonden dat hij behoorlijk sadistisch kon zijn. Elk klein foutje werd onmiddellijk streng afgestraft. Iedere keer als zij zich verontschuldigde dat ze er niets aan kon doen, had hij gezegd dat ze niets voor hem overhad want anders zou ze wel beter haar best doen.

In haar ijver om hem te behagen had ze zijn straffen geaccepteerd. Hij zou het toch wel het beste weten? Hij was altijd zo goed voor haar geweest, ze hoefde geen beslissingen meer te nemen, ze hoefde niet meer na te denken. Dit was toch wat ze wilde? Haar twijfel groeide met elk stap die ze zette. Totdat ze aan het eind van de oprijlaan kwam.

Haar adem stokte in haar keel toen ze in de avondzon het kasteel zag liggen. Alle twijfel was verdwenen. Als haar meester haar naar zo’n mooi kasteel stuurde, moest hij toch wel van haar houden? De vermoeidheid viel van haar af toen ze het bordes opklom en de zware klopper op de deur liet vallen. De deur werd direct geopend door een butler. Mag ik uw mantel aannemen?

Ze had geschrokken gereageerd toen ze zich ineens realiseerde dat ze onder haar mantel geen kleren droeg. Dat had hij geëist van haar: Ze sloeg haar ogen neer toen de butler de mantel van haar schouders afnam. Het korte lachje merkte ze niet op, maar ze schrok zich wezenloos toen zijn zojuist nog vriendelijke stem, in een barse en dwingende stem veranderde.

Hier ben je niets. Hier mag je niets. Je wordt aangesproken met slavin, slet of sloerie. Een andere naam heb je niet. Je zult gehoorzaam zijn aan iedereen.

Je bent hier ter vermaak van iedereen. Je bent het eigendom van iedereen. Verschrikt vroeg ze zich af of ze dit wel wilde maar als ze aan haar meester dacht, wist ze dat ze dit voor hem moest doen. Anders zou hij haar meester niet meer willen zijn en die gedachte maakte haar misselijk. Nee, zonder meester wilde ze niet, ze zou alles doen wat hij wilde.

Lijdzaam liet ze zich meevoeren naar de kerkers. De butler voorzag haar enkels en polsen van ijzeren boeien die onderling werden verbonden met een zware ketting.

Hij duwde haar een cel in en sloot de deur. Ze struikelde en in het donker voelde ze hoe ze in een baal stro terecht kwam. Op de tast onderzocht ze haar kleine cel. Die was hooguit 2 bij 2 meter en ze kon erin staan. De wanden bestonden uit ijzeren tralies en ze vroeg zich af of ze misschien in een kooi midden in een ruimte zat. Ze had een schaal gevonden met vocht. Nadat ze heel voorzichtig had geproefd, bleek het water te zijn en gretig had ze met twee handen wat water opgeschept en gedronken.

Zoekend keek ze om zich heen maar nergens was een sprankje licht te zien. Ze zakte neer en rolde als een balletje op om zo haar eigen warmte te behouden. Wat gaat er gebeuren, vroeg ze zich verbijsterd af. Wat had haar meester ook al weer gezegd? Als ze dit voor hem deed, dan was dat de laatste beslissing die ze zou nemen. Met een glimlach op haar lippen viel ze in een onrustige slaap. Eindelijk zou haar wens uitkomen: Maar zou de prijs die ze daarvoor moest betalen niet te hoog zijn?

Op ruwe wijze werd ze uit haar slaap gewekt. De ijzeren sleutels die over de tralies heen werden gehaald maakten een luguber geluid. De deur van haar cel werd geopend en een zaklamp scheen recht in haar ogen. Gedesoriënteerd kwam ze overeind en direct werd ze uit haar cel getrokken. De butler nam haar mee naar boven en op de binnenplaats werd ze aan een schandpaal vastgeketend. Hij pakte een slang en begon haar schoon te spuiten. Het water was ijskoud en de straal hard.

Ze zette het op een gillen en gilde nog steeds, lang nadat de kraan was dichtgedraaid. De butler liep op haar af en gaf haar een harde klap op haar wang. Ze stond hem met open mond aan te kijken en hij nam van de gelegenheid gebruik om een gag in haar mond te stoppen. Met een dodelijke blik in haar ogen keek ze de man aan. Ze probeerde te praten maar ze hoorde alleen maar wat gemurmel. Lachend kwam hij voor haar staan en streek met een hand langs haar wang.

De andere hand duwde hij ruw tussen haar benen en wat hij toen zei deed haar haren recht overeind staan. Wie weet, wil je na vanavond niet eens meer terug naar je meester en wil je hier blijven. Dat gebeurt wel meer, hoor. Je zult de eerste slavin niet zijn die het zo naar haar zin heeft gehad, dat ze aan één meester niet meer voldoende heeft. Testen of hier blijven? Terwijl ze de grote zaal binnenkwam, keek ze verbaasd om zich heen. Langs de muur stonden houten stoelen met een hoge rug en in het midden een grote langgerekte tafel met op beide uiteinden een grote kandelaar met brandende kaarsen.

De butler gebaarde haar op de tafel plaats te nemen en vakkundig haakte hij haar pols- en enkelboeien vast aan de grote ijzeren ringen in de tafel. Op handen en knieën wachtte ze gelaten af en de rillingen liepen over haar rug, toen de butler de deur achter zich sloot terwijl hij de zaal verliet. Even later schrok ze op, de deur werd geopend en acht mannen en vrouwen kwamen de zaal binnen.

Ze namen plaats in de stoelen langs de muur en zwijgend voelde ze hun blikken. De lange stilte maakte dat ze zich steeds ongemakkelijker ging voelen en de spanning was te snijden. Eén van de mannen stond op en kwam naast de tafel staan. We zijn hier bijeen om dit onderkruipsel”, en hij knikte met een minachtende blik in haar richting, “te testen. Haar meester wil zeker weten of zij uit het juiste hout is gesneden om zijn slavin te worden. Tot nu toe heeft hij ernstige twijfels, want ze is onervaren.

Hij heeft haar wel getraind in gehoorzaamheid maar dat was alleen in zijn eigen huis. Hij wil weten of deze slavin zich ook in gezelschap op gepaste wijze weet te gedragen. Je bent een onderkruipsel en onderkruipsels hebben altijd hun ogen neergeslagen, tenzij anders bevolen.

Hij wreef met beide handen over haar lijf, hij omvatte haar borsten en testte de rekbaarheid van haar tepels en schaamlippen. Hij leverde commentaar op haar lichaam en vertelde de aanwezigen hoe het lichaam van deze slavin aanvoelde. Alsof ze een stuk vee was op een keuring, opende hij haar kut en duwde zijn vingers naar binnen. Toen begon hij met twee handen tegelijk op haar billen te slaan.

Voorzichtig beginnen kende deze meester niet, daar had hij waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Zijn grote handen kletsten hard op het zachte vrouwenvlees. Het was duidelijk zichtbaar dat ze het niet fijn vond. Ze probeerde haar kont weg te draaien van de wrede handen maar hij volgte haar bewegingen en sloeg nog harder. Verschrikt bleef ze doodstil zitten en liet de slagen op haar lichaam neerkomen.

Toen hij uitgeslagen was voelde hij tussen haar benen, en er verscheen een glimlach op zijn gezicht toen hij merkte dat ze vochtig begon te worden. Hij liet iedereen zijn natte vingers zien en de meesteres die daarna opstond, beloofde haar dat ze daar flink voor gestraft zou worden.

Met een verschrikte blik in haar ogen zag ze de zweep in de handen van de vrouw. Het was een grote bullwhip en ze schudde heftig haar hoofd heen en weer. Met angstige ogen keek ze de meesteres aan en meteen had ze de eerste slag te pakken. Dwars over haar rug kwam een dikke striem opzetten. De slavin kermde door haar gag heen maar deed haar uiterste best om stil te blijven zitten.

. DIKKE RONDE TIETEN GRATIS PJES NL

Borsten kneden sadistischer sex

: Borsten kneden sadistischer sex

Neuken met meerdere mannen erotische massage zuid holland De man die Celines keel aan het neuken was spoot uiteindelijk diep in haar keel en nadat hij zijn pik uit haar mond trok, werd ook haar gezicht algauw bedekt met meerdere ladingen kleverig sperma. Ze zag dat er verschillende spullen in lagen. Toen ze tot rust gekomen was, ruimden ze samen de boel op, en ging hij naar huis en zij in bad. Ze hield mijn hoofd tussen haar bilspleet tot ik borsten kneden sadistischer sex zeker had opgelikt, draaide zich vervolgens terug om en spuwde een dikke rochel recht in mijn gezicht, waarna ze weg ging. Hij maakte de knoopjes van haar blouse los, en haalde haar mooie borsten weer te voorschijn.
Zittend neuken sexfeest limburg Uiteindelijk kwam ze kreunend klaar en perste ze nog een extra golf sappen naar buiten. Alsof hij verschrikkelijk boos was, toonde hij geen medelijden. Heel even kon ze de neiging niet onderdrukken om te kijken wie er binnenkwam, maar toen ze de vertrouwde geur van haar meester rook, kon ze zich net op tijd inhouden. Heb jij daar ook zo'n ontzettende zin in? Hij parkeerde de auto, en zochten een rustig plekje op. Na een duik in zee natte kutjed kutjes parade ik weer het vrouwtje. Ze kon het nog net opbrengen zich te kleden voor haar werk, maar eenmaal thuis liep ze er slonzig bij, ze had geen zin om zich mooi te maken, ze had geen zin in sex.
Vrouw zoekt knul escort markt 279
Borsten kneden sadistischer sex De man borsten kneden sadistischer sex met me opa vingert the word milf kussen en terwijl hij streng in mijn ogen keek stelde hij me de volgende veelzeggende vraag; “als je nog niet getongd had met je vriendinnetje daar, dan veronderstel ik ook niet dat je haar al eens hebt klaar gelikt? Eerste ontmoeting Erotische verhalenGroepsex, swinger en trio verhalen. Mijn kutje was ondertussen kletsnat en de twee dikke vingers die soppend in mij naar binnen schoten, maakten me compleet gek. Ik voelde hoe de man zich achter me in positie zetten en zijn grote bruine pik tegen mijn kutje mikte. Ik neem morgen een ‘morning-after-pil’ en indien ik toch nog zwanger ben, laat ik een abortus uitvoeren zonder dat Hendrik dat hoeft te weten. Nu was ze echt overgeleverd aan hem. We zaten nu op handen en knieën, naakt bovenop een tafel in een louche bar, terwijl we verbonden waren door een rubberen pik die met één uiteinde in mijn mond zat en met het andere uiteinde in Celines mond zat.
Borsten kneden sadistischer sex Body to body limburg oma vingert zich klaar
Ze zag een beeldschone vrouw staan die zelfverzekerd uit haar ogen keek. De luide klets werd borsten spelen thuisontvangst hoofddorp door een scherp bevel; “als er twee vingers van mij in passen, passen er zeker drie vingers van jou in! Ook nu verscheen er niemand. Dominante Silvia - 1 Door: Hij keek me recht in mijn gezicht aan met een geil lachje om zijn mond en kneep met zijn vingers in mijn tepels We stopten bij het volgende stationnetje, maar er kwam niemand onze cabine in. Met mijn ene vrije hand zat ik nu in haar kont en probeerde nu beide handen met elkaar in kontakt te laten komen.

Tetonas de abuelas follando madres follando videos porno h porno de travestis videos porno negros porno videos sexo anal porno de coño sexo amateur xxx maduras follando porno sado gratis porno español best hd hd travestis follando gratis xxx porno porno gratis hentaixxx viejas tetudas maduras xxx porno español coños peludos desnudos video x masajes videos porno video pormo videos porno videos amateus transexual tube hd xxx porno manga follar con latinas folladas por el colegio orgia swinger porno video de abuelas gratis de viejas x sexo gratis lesbianas viejas follan tetonas videos porno videos porno de maduras pajeandose eyaculaciones femeninas anal brutal virgenes ver peliculas porno gratis videos pornos porno masturbacion femenina trios tetonas maduras enfermeras porno gratis videosdeputas travesti follando penetracion anal porno viejas guapas desnudas analporn dogfart porno tran porno.

con maduras guarras chicas buenas tetas grandes porno xxx porno culos xxx lesvianas amater follando videos porno españolas gratis de parejas porno de masturbacion femenina follando follada lesvianas tetonas ver porno lesbianas porno con porno xx porn porn free porno videos de maduras peludas madura xxx rubias peliculas xxx follando gordas sexo anal cuarentonas xxx p el amor chicas sexys amateur chicas tocandose viejas folladoras maduras gratis trios xxx porno español videos caseros lesbianas negro follando en español maduras follando con pene pequeño mujeres maduras lesvianas jasmine webb hentai porno caliente samantha bentley videos tetas naturales videos de penes eyaculando porno.

con joven porno española masajes películas pornográficas gratis maduras follando culos lesbianas prno gratis maduras videos españoles coños peludos xxx madres e hijas follando xxx sexo anal videos gratis mayores chicas latinas culonas videos de tetas pequeñas xxx tias buenas videos porno hd primera vez sexo tetas muy peludas maricones follando masajes porno de gusto videosexo videosporno gratis follando en español polla larga como chupar un coño sexi porno años pornostar tube hd videos maduras zorrras madura nekane sweet porno tias guarras chicas cumloude gordasputas buenas maduras videos x vintage porno sexo gratis hentai video hentai xxx putas follando porno trios de porno duro chochos jovenes videos porno de sexo entre lesbianas follando coños sexy nekane porn videos pporno follando culonas porno con tetas perfectas las mas putas chupadas de tranxesuales voyeur maduras.

cumlouder video pelos en castellano gratis españolas follando en publico videos lesvicos gratis xxx intercambio de lesbianas peliculas porno tetazas bidios xxx maduritas.

EROTISCHE MASSAGE ZUID HOLLAND WIL JIJ MIJ NEUKEN