Lekker neuken doe je zo stijve lul in onderbroek

lekker neuken doe je zo stijve lul in onderbroek

Geen lekker gevoel als je daarna met je zoon bij de kassa staat af te rekenen en nog 15 minuten terug naar huis moet lopen. Bas bleef mij onderweg naar huis plagen, ik nou je broekje, je panty en jurk helemaal nat geworden vroeg hij, ja Bas ik heb in mijn broek geplast zei ik pinnig, wat ik was er niet blij mee en voelde mij vies. Thuis aangekomen was mijn eerste gang naar de badkamer, daar deed ik mijn schoenen, jurkje, panty en slipje uit.

Ik stond alleen nog in mijn BH toen mijn zoon binnen kwam, en valt de schade mee lachte hij mij uit, maar bekeek mij ook. Bas ik wil even douche zei ik. Hij keek naar mijn natte panty en slipje, pakte het van de vloer en rook eraan, je heb echt in je broek gepist lachte hij weer. Ik deed mijn BH uit en wilde onder de douche gaan, ik moest mij bukken om uit het kasje en handdoek en washandje te pakken,… plotseling voelde ik zijn hand tussen mijn benen komen toen ik zo even met mijn rug naar hem toe stond.

Brutaal voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen, Ik veerde in een reactie op, Bas die even normaal riep ik geschrokken. Hij kwam echter strak tegen mij aan staan en pakte mij daar weer, toen ik zijn vinger weer in mijn kutje voelde komen raakte ik in paniek.

Stop daarmee Bas, riep ik, hij luisterde niet en duwde zijn vinger nog dieper bij mij naar binnen, ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Bas is fysiek ook een stuk sterker, hij is een jonge vent van 1.

Zo drukte hij mij voorover tegen de wastafel aan, bleef mij nog even snel vingeren, maar trok toen gelukkig wel weer zijn vinger uit mijn kutje terug, pfff gelukkig dacht ik. Echter mijn opluchting was van korte duur, hij bleef mij voorover tegen de wastafel drukken en toen gebeurde het echt, waar ik vanaf het pashokje al bang voor was geweest, ik voelde zijn stijve harde lul diep bij mij naar binnen komen. Het klink gek, maar op zo moment weet je niet wat je overkomt of moet doen!

Mijn eigen zoon had mij in één keer goed te pakken en begon mij vol in mijn kutje te neuken, o nee Bas stopt daarmee begon ik het uit te gillen. Er was alleen niemand die mij kon horen, alleen Bas en die zei alleen maar dat ik een lekker nat kutje had, wat ik zelf ook wel voelden. Echter ik voelde ook zijn grote stijve lul die steeds weer heel diep in mijn kutje kwam, ik was in paniek, werd er draaierig van in mijn hoofd, maar kon toch ook niet meer tegenhoudend dat ik er opgewonden van begon te raken.

Bas pakten mijn heupen met zijn beide handen stevig vast, ik had de kracht niet meer om rechtovereind te komen. Ik begon zijn diepe harde stoten op te vangen, ik kon het zelf niet geloven, maar werd er goed geil van. Hij stond mij goed te neuken, ik kon zijn tempo amper bijhouden. Ik had al helemaal geen weerwoord meer toe hij tegen mij zei, dit is geil hé mam. Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken.

Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan één stuk door. Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, maar eigenlijk wilde ik maar één ding, dat het maar snel voorbij zou zijn.

Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde.

Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik één of andere slet was.

O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen. O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit.

Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot. Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis.

Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden. Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten.

Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam. Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht.

Niet van Bas, en niet van mezelf. Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht. De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden.

Bas ging weer naar school. Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man. De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb.

De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer! Bas was op een middag rond Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen. Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren. Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken.

Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas. Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten. Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon. Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek.

Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt.

Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar één ding, hem ook lekker oraal bevredigen.

In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen. Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen. Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek.

Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen. Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld. Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen. Dit had ik niet aanvoelen komen, keek op en zag mijn zoon spuiten uit zijn lul, ik was te laat om het met mijn mond op te vangen.

Wij moesten er allebei om lachen toen wij naar sperma op zijn buik keken, ik zit helemaal onder zei hij bijna beduusd. Bas is zo nog even blijven zitten, maar toen wilde hij toch ook graag even gaan douchen, ik bleef verward en nog steeds heel geil achter en heb toen mijn slipje maar weer aangedaan. Dat was achteraf ook precies op tijd, een paar minuten daarna ging de deurbel en stonden mijn ouders voor de deur om een kopje koffie te drinken.

Daarna realiseer je pas dat je door het oog van de naald bent gekropen. Ik nam toch wel een groot risico besefte ik, maar kon dit ook niet meer stoppen. Bas maakte het mij niet gemakkelijk. Twee dagen later pakte hij mij heel brutaal terwijl mijn man beneden op de bank naar het voetbal lag te kijken, werd ik boven tegen ons traphekje aangeduwd en keek ik in het trapgat naar beden met mijn slipje op mijn enkels. Bas had weer een harde plasser gekregen en dat wilde hij mij even laten voelen.

Ik was wel weer heel geil toen Bas mij onverwacht op onze eerste etage pakte, ik had even op de zolder de was in de wasmachine gedaan en was op weg naar beneden toen mijn zoon ineens uit zijn kamer kwam, en mij gelijk pakten. Ik bleef naar beneden kijken toen hij mij achterlangs nam. Mijn kutje begon al snel te soppen, Bas stond mij stevig te neuken, maar ik kon geen geluid uitbrengen, stilletjes nam ik mijn orgasme en voelde kort hierna Bas zich leeg spuiten in mijn kutje.

Ook hij deed dit sneaky, trok zich na zijn orgasme terug uit mijn kutje en trok snel mijn slipje weer omhoog. Hij gaf mij nog een klap op mijn billen en fluisterde in mijn oor, ga maar gauw naar die ouwe, anders komt hij zo nog kijken waar je blijft. Bas ging zijn kamer weer in en ik liep met een warrig hoofd de trap af, waar ik mijn slipje nat voelde worden van zijn sperma wat uit mijn kutje liep. Ik durfde echt niet gelijk bij mijn man te gaan zitten, die niet op of om keek toen ik de kamer in kwam.

Ik liep naar de keuken, vandaar vroeg ik of hij nog een biertje wilde, ja lekker schat riep hij vanaf de bank. Ik nam een paar minuten om een beetje te herstellen van dit waanzinnige risico volle vluggertje met mijn zoon. Ik gaf daarna mijn man zijn biertje en ging stilletje tegenover hem zitten. Na de voetbal zei mijn man, we gaan lekker naar boven schat, ik ben geil en ga je lekker neuken. De angst sloeg mij gelijk om mijn hart toen hij dat zei, ik dacht gelijk, straks merkt hij het!

Ik heb mezelf zorgvuldig diep gewassen voor ik ook naar bed ging, ik ken mijn man door en door en weet dat hij mij altijd eerst even goed wil likken, en ik hem moet pijpen, voor wij gaan neuken. Zo gebeurde het ook. Ik was fysiek wel even bevredigd toen mijn zoon mij een uurtje hiervoor geneukt had, maar geestelijk ontploften ik bijna toen ik de tong van mijn man door mijn kutje voelde likken.

Je moest eens weten dacht ik feitelijk denigrerend ten overstaan van mijn man ‘dat je eigen zoon een uur hiervoor afgaand zijn sperma nog in mijn kutje had gespoten ‘ wat jij nu lig uit te likken. Ik kreeg daar toch een super orgasme van op het moment dat ik daaraan dacht, dat viel mijn man dan ook gelijk op, zo schat jij ben geil vanavond lachte hij, gelukkig onwetend.

Mijn man kwam niet klaar tijdens het pijpen, hij wilde mij neuken en ging dat ook doen. Hij neukte mij, zoals meestal wel, goed en hard en samen kwamen wij na een poosje tegelijk klaar. Voor de tweede keer binnen 1. De volgende ochtend bleek dit anders te zijn nadat mijn man naar zijn werk was gegaan.

Ik lag nog in bed toen nog geen kwartier daarna mijn zoon naakt de slaapkamer in kwam, ja met weer een stijve plasser. Zo lachte hij toen hij naast mij in bed kwam liggen, die ouwe heb je gisteravond ook nog even een beurt gegeven hoorde ik, Waarna Bas gelijk weer op mijn naakte lichaam kwam liggen. Ik kon het natuurlijk niet ontkennen, dat heb je goed gehoord zei ik toen ik zijn stijve lul mijn kutje in voelde komen.

Bas begon mij gelijk weer diep en stevig te neuken, ik vloog er dan ook weer van in vuur en vlam, jij denk geloof ik dat ik een machine bent hé lachte ik geil tegen hem! Dit vind je toch geil, je wilt toch geneukt worden in dat geile kutje van je vroeg hij?

Terwijl ik met zijn zuster vrijde haar zalige borsten bewerkte zij zo geil kreunde maakte ik zijn bovenste knoop van zijn broek los. Ik gebaarde dat hij zijn broek uit moest doen. Trok sloom zijn shirt en daarna zijn broek uit. Toen ik mijn onderbroek uittrok mijn lul in haar heerlijke warme voorgevingerde kutje gleed, kreunde Karin.

Ik trok Karin iets meer naar de midden. Ging bovenop haar liggen en begon haar heel rustig te neuken. Nou kom op gozer waarmee ik hem erbij betrok. Zijn stijve lul barste haast uit zijn strakke onderbroekje. Die kon allang de lading niet meer dekken en zijn lul was al boven zijn onderbroekje uitgestegen. Ik nam zijn lul in mijn hand leidde hem naar mijn mond. Marchiel had een hele dikke lange zachte jongenslul.

Zijn voorhuid geeld zo lekker soepel over zijn eikel. Hij was bloedgeil net zijn zuster. Op zijn knieen zat hij op de achterbank hiel zijn lul vast terwijl hij heel rustig die in mijn mond bewoog. Zijn zusje keek er naar. Die lag zo lekker te genieten. Ik bewoog mijn lul heer rustig in en uit haar zalige natte kutje. Wat was dit meisje lekker geil.

Nu we het ritme een beetje te pakken hadden aan elkaar gewend waren speelde ik met haar heerlijke borsten maar steeds betrok ik Marchel erbij. Speelde met haar en hem. Duwde hem ook bij me trok wat aan zijn lul speelde met zijn ballen. Bekeek hoe hij liggende hijgde als ik zijn lul aftrok bewoog maar genoot. Karin kwam achter elkaar klaar. Ze kreunde zo keihard en geil dat ik Marchel een knipoog gaf.

Ik stoote rustig en diep in haar om tergend langzaam mij te bewegen en met haar zalige borsten te spelen. Ik legde mijn hand in Marchel zijn nek. Trok hem naar mijn tepel. Toen ik zijn mond tegen mijn borst durkte, speelde hij met mijn tepel.

Beet er een beetje in. Bewoog zijn tongetje zo geil. Ja gaf ik een goedkeurend kreundje. Ik neukte Karin zo zalig dat ze heerlijk geil onder me bewoog.

De ruimte was beperkt dat wel. Maar ik speelde erop in. Moeten jullie op een bepaalde tijd thuis zijn vroeg ik. Oke dan kunnen we ook naar mijn huis. Mijn ouders waren er tocht niet waren naar de beurs in Berlijn. Maar een trio hield ik Marchel voor. Oke, oke waarna hij zichzelf wilde aankleden. Laat man ik woon in het bos dus niemand zal ons zien als we uit de auto stappen. Zo reden wij naakt naar huis. Marchel was echt grappig. Moet ik hem stijf houden Rob of mag ik even pauzeren.

Karin kon nauwelijks van mijn lul afblijven. Toen ik mijn hand naar achteren stak lachte Marchel. Ga ens naar het baasje waarop hij tussen beide stoelen kwam zitten. Ik veolde zijn lul wat ik ook best geil vond. Ik beleef nog eens wat Karin grapte Marchel. Je kan beter leven dan de dooiepier uithangen lachte Karin. Ja zeg dat wel beaamde ik. We waren zo thuis. We lieten onze kleren in de auto en sprinten door een druilerige regen naar de voordeur.

Mijn lul wipte tussen mijn benen. Lekker geil gevoel gaf dat. In een speurt waren wij op mijn kamer. Marchel keek even rond maar Karin en ik lagen al op bed. Toen Marchel naast me kwam liggen gaf ik hem een knipoog. Hij aarzelde maar begon nu Karin te vingeren. Terwijl hij me pijpte vingerde hij Karin vrijde ik met haar speelde met haar lekkere harde borsten. Marchel kon lekker pijpen. Beter dan de meeste meiden dacht ik.

Hij maakte gelijk ruimte toen ik mijn lul in Karin haar heerlijke natte kutje liet glijden. Karin kraaide van geiligheid waarop ik haar feller neukte. Ik duwde Karin zo dat toen Marchel achter mij lag ik Karin neukte hij zijn lul tegen mijn billen duwde. Doe dat bij Karin Marchel. Toen ik hem aanwijzingen gaf snel zijn lul tussen haar billen leidde gaf ik aan rustig naar binnen stootten. Karin liet het toe hoe haar broertje zijn jongenslul in haar kontje stootte. Even een zacht gilletje toen Marchel zijn lul de weg had gevonden.

Ik neukte haar waarbij ik met haar vrijde aandacht voor Marchel had. Het was zo'n geile ervaring dat wij beide haar nu neukten. Ik neukte haar feller en kwam zo zalig in haar heerlijke warme kutje klaar. Marchel keek geil naar me toen hij zag dat ik klaarkwam kreunde feller neukte. Toen ik rustig bleef liggen bleef Marchel ook rustig liggen. Toe maar kreunde Karin geil. Ik maakte ruimte waarbij Karin op bed ging liggen met haar broertje bovenop haar rug. Ik rolde nu weg gaf ruimte maar leidde Marchel nu.

Ik streelde zijn billen maar speelde ook met mijn tong bij zijn wippende kontje. Nu was de jongen zo geil dat ik zijn aars likte met zijn ballen speelde hem vingerde en geil meespeelde. Toen hij bijna klaar zou komen remde ik hem wat af.

Likte zijn aars eerst fel, stak een vinger in zijn maagdelijke holletje en bewoog die in zijn hol. Nu neukte mijn vinger zijn jongenskutje. Zijn keiharde jongenslul stond op knappen maar ik vond het te gek dat hij in zijn Zuster zou klaarkomen.

Ik rolde hij weg nam gelijk zijn keiharde paal in mijn mond en begon hem fel te pijpen. Hij had het niet meer. Kreunde schreeuwde en toen hij klaarkwam de volle lading achter in mijn keel spoot kronkelde hij zo geil. Ik bleef hem pijpen ook toen hij het niet mee kon uithouden. Zijn ballen deden hem pijn maar hij werd nu helemaal leeg gezogen.

Karin keek er geil naar hoe haar broertje zo fel reageerde zo klaar kon komen. Mijn lul was keihard omdat ik er behoorlijk opgewonden van raakte hoe het gozertje zo intens lekker klaarkwam in mijn mond. Ik rolde hem op zijn buikje, duwde zijn benen iets uit elkaar en begon zijn jongenskut te beffen.

Ik wisselde dat af met Karin haar zalige kutje.

.

Mamadas clasico gratis mujeres haciendo sexo maduras muy gordas tetonas mujeres maduras videos porno coños peludos videos hd porn x videos porno africanas lesbico forzada xxx conchas peludas culo putasgratis xxx videos poorno videos porno virgenes porno de trios porno espanol videos putasviejas maduras porno gratuito chicos masturbandose videos porno duro nekane porn en español gratis maduras chupando pollas xxx amateur videos sexo chicas desnudas analporn porno de travestis follar por dinero torbe jenna jameson xxx porno xl rubias desnudas bdsm porno.

con jovenes desnudos video porno con potno porno gratis pelis xxx trans videos de tetonas follando videos porno transex gorditas video sexo porno negra culona superguarras anal tube xxx publico porno sexo grupal videos chicas buenas tetas buenas folladas a su madre porno.

con maduritas videos masturbacion videos porno gratis poyas grandes tube milf porn porno mature videos xxx gangbang rubias21 madura tube porno morenas enana follando hombres desnudos tetonas desnudas vaginas abiertas videos culonas y tetonas naturales hombres follando videos de sexo viejas muy putas maduras.

MASUBEREN GEILE HOLLANDSE MEIDEN

Lekker neuken doe je zo stijve lul in onderbroek

Hoe kan dat nou, je heb altijd en nou krijg je hem nog geeneens over je onderbroek zei ik. Hij deed tegen beter weten in toch nog een poging om de jeans aan te trekken, die is veel te strak Bas zei ik.

Hij probeerde met zijn hand zijn bobbel in te drukken, om deze alsnog in de broek te krijgen. Kut, zei hij, probeer jij het eens ma. Dat gaat niet Bas, deze is veel te strak. Of mijn lul is te groot glimlachte hij. Doe even normaal reageerde ik, er staan hier ook nog andere mensen. Nou en, daar had hij schijt aan zei hij, en hij deed plotseling zijn onderbroekje naar beneden, haalde in één handbeweging zijn lul en ballen uit zijn onderbroekje.

Ik kon mijn ogen niet geloven toen hij met zijn lul heen en weer begon te zwaaien, hij was toen al half stijf. Bas doe normaal fluisterde ik en werd er gelijk nerveus van. Zoiets had mijn zoon nooit eerder gedaan in mijn bijzijn, ik zoek wel even twee andere uit zei ik en wachten buiten het pashokje tot hij zijn broek uit had.

Met deze twee jeans liep ik terug de winkel in om vervolgens twee nieuwe uit te zoeken, ik moest nog nodig plassen ook, maar dat hield ik nog maar even op. Vijf minuten later liep ik terug met twee nieuwe jeans, Bas had het gordijn dicht gedaan, wat ik weer opende om de jeans aan te geven. Toen werd het helemaal erg, hij stond daar zonder onderbroekje! Bas stond daar met een grote erectie! Alleen zijn overhemd hing er nog een klein stukje overheen.

Ik kon niet anders doen dan naar binnen te stappen en het gordijn weer dicht te doen. Wat ben je nou toch allemaal aan het doen vroeg ik toen heel nerveus? Ja, kan ik er wat aan doen dat ik een stijve krijg lachte hij, ik keek ontzet naar mijn eigen zoon ’s grote erectie.

Waar ik niks aan kon doen op dat moment was dat ik een beetje in mijn broek begon te plassen van de zenuwen, ik schrok hier natuurlijk zelf ook van en ging gelijk het pashokje weer uit. Ik ging tegen de muur staan met mijn benen strak tegen elkaar geknepen, naast mij kwamen en gingen mensen uit de pashokjes.

Ik had het echt Spaans benauwd, ik wilden daar niet compleet in mijn broekje plassen. Ik had een jurkje aan, met gelukkig wel een slipje en een panty, maar mijn slipje en panty waren toch behoorlijk nat geworden. Ik durfde amper nog om mij heen te kijken, ik voelde mij vreselijk opgelaten. Ik begreep Bas zijn plotselinge gedrag ook niet, waarom deed hij ineens zo raar? Mam deze is geloof ik goed hoorde ik hem roepen, ik twijfelde of ik weer het pashokje in zou gaan.

Maar Bas stond alweer te roepen, mam ben je er nog? Ja zei ik en ging toch het pashokje weer in, de jeans die hij aan had zat hem als gegoten. Deze is goed zei ik. Oké dan neem ik hem zei hij en begon zijn broek weer uit te doen zonder onderbroekje stond hij daar weer, maar op dat moment was hij niet meer helemaal stijf. Waarom liep je nou weg vroeg hij? Ik heb een beetje in mijn broek geplast zei ik zachtjes! Echt waar begon hij te lachen, ja ik moet heel nodig Bas zei ik.

Ik pakte maar snel de andere jeans die hij niet gepast had en liep daarmee het pashokje uit, die hang ik alvast terug zei ik.

Wat erg, ik voelde dat mijn panty ook goed nat was geworden. Geen lekker gevoel als je daarna met je zoon bij de kassa staat af te rekenen en nog 15 minuten terug naar huis moet lopen. Bas bleef mij onderweg naar huis plagen, ik nou je broekje, je panty en jurk helemaal nat geworden vroeg hij, ja Bas ik heb in mijn broek geplast zei ik pinnig, wat ik was er niet blij mee en voelde mij vies.

Thuis aangekomen was mijn eerste gang naar de badkamer, daar deed ik mijn schoenen, jurkje, panty en slipje uit. Ik stond alleen nog in mijn BH toen mijn zoon binnen kwam, en valt de schade mee lachte hij mij uit, maar bekeek mij ook. Bas ik wil even douche zei ik. Hij keek naar mijn natte panty en slipje, pakte het van de vloer en rook eraan, je heb echt in je broek gepist lachte hij weer.

Ik deed mijn BH uit en wilde onder de douche gaan, ik moest mij bukken om uit het kasje en handdoek en washandje te pakken,… plotseling voelde ik zijn hand tussen mijn benen komen toen ik zo even met mijn rug naar hem toe stond.

Brutaal voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen, Ik veerde in een reactie op, Bas die even normaal riep ik geschrokken. Hij kwam echter strak tegen mij aan staan en pakte mij daar weer, toen ik zijn vinger weer in mijn kutje voelde komen raakte ik in paniek. Stop daarmee Bas, riep ik, hij luisterde niet en duwde zijn vinger nog dieper bij mij naar binnen, ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Bas is fysiek ook een stuk sterker, hij is een jonge vent van 1.

Zo drukte hij mij voorover tegen de wastafel aan, bleef mij nog even snel vingeren, maar trok toen gelukkig wel weer zijn vinger uit mijn kutje terug, pfff gelukkig dacht ik. Echter mijn opluchting was van korte duur, hij bleef mij voorover tegen de wastafel drukken en toen gebeurde het echt, waar ik vanaf het pashokje al bang voor was geweest, ik voelde zijn stijve harde lul diep bij mij naar binnen komen.

Het klink gek, maar op zo moment weet je niet wat je overkomt of moet doen! Mijn eigen zoon had mij in één keer goed te pakken en begon mij vol in mijn kutje te neuken, o nee Bas stopt daarmee begon ik het uit te gillen. Er was alleen niemand die mij kon horen, alleen Bas en die zei alleen maar dat ik een lekker nat kutje had, wat ik zelf ook wel voelden. Echter ik voelde ook zijn grote stijve lul die steeds weer heel diep in mijn kutje kwam, ik was in paniek, werd er draaierig van in mijn hoofd, maar kon toch ook niet meer tegenhoudend dat ik er opgewonden van begon te raken.

Bas pakten mijn heupen met zijn beide handen stevig vast, ik had de kracht niet meer om rechtovereind te komen. Ik begon zijn diepe harde stoten op te vangen, ik kon het zelf niet geloven, maar werd er goed geil van. Hij stond mij goed te neuken, ik kon zijn tempo amper bijhouden. Ik had al helemaal geen weerwoord meer toe hij tegen mij zei, dit is geil hé mam. Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken.

Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan één stuk door. Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, maar eigenlijk wilde ik maar één ding, dat het maar snel voorbij zou zijn. Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde.

Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik één of andere slet was.

O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen.

O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit. Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot.

Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis. Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden.

Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten. Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam. Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht. Niet van Bas, en niet van mezelf.

Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht. De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden. Bas ging weer naar school.

Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man. De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb.

De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer! Bas was op een middag rond Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen. Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren. Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken.

Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas. Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten.

Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon. Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek.

Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt. Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar één ding, hem ook lekker oraal bevredigen.

In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen. Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen. Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek. Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen.

Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld. Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen. Karin haar trui en broek had ik al uit.

Mijn stijve leuter kwam dang op opstand die moest aan het werk. Ik trok mijn shirt uit daarna mijn broek. Karin was werkelijk zo geil als boter. Jhee bracht ze uit toen ze mijn lul door mijn onderbroek voelde. Ze was zo lekker nat haar borsten zo zalig. Marchel keek naar ons. Toen ik bewust mijn hand naar achteren duwde die expres tegen zijn lul kwam voelde ik zijn stijve.

Marchel duwde zijn kontje tegen de deur van de auto. Wilde mijn ruimte geven. Maar ik liet mijn hand bij zjn lul kneep door de broek in zijn stijve. Marchel gromde maar bleef nu liggen afwachten. Terwijl ik met zijn zuster vrijde haar zalige borsten bewerkte zij zo geil kreunde maakte ik zijn bovenste knoop van zijn broek los. Ik gebaarde dat hij zijn broek uit moest doen. Trok sloom zijn shirt en daarna zijn broek uit. Toen ik mijn onderbroek uittrok mijn lul in haar heerlijke warme voorgevingerde kutje gleed, kreunde Karin.

Ik trok Karin iets meer naar de midden. Ging bovenop haar liggen en begon haar heel rustig te neuken. Nou kom op gozer waarmee ik hem erbij betrok. Zijn stijve lul barste haast uit zijn strakke onderbroekje. Die kon allang de lading niet meer dekken en zijn lul was al boven zijn onderbroekje uitgestegen. Ik nam zijn lul in mijn hand leidde hem naar mijn mond.

Marchiel had een hele dikke lange zachte jongenslul. Zijn voorhuid geeld zo lekker soepel over zijn eikel. Hij was bloedgeil net zijn zuster. Op zijn knieen zat hij op de achterbank hiel zijn lul vast terwijl hij heel rustig die in mijn mond bewoog. Zijn zusje keek er naar.

Die lag zo lekker te genieten. Ik bewoog mijn lul heer rustig in en uit haar zalige natte kutje. Wat was dit meisje lekker geil. Nu we het ritme een beetje te pakken hadden aan elkaar gewend waren speelde ik met haar heerlijke borsten maar steeds betrok ik Marchel erbij.

Speelde met haar en hem. Duwde hem ook bij me trok wat aan zijn lul speelde met zijn ballen. Bekeek hoe hij liggende hijgde als ik zijn lul aftrok bewoog maar genoot. Karin kwam achter elkaar klaar. Ze kreunde zo keihard en geil dat ik Marchel een knipoog gaf. Ik stoote rustig en diep in haar om tergend langzaam mij te bewegen en met haar zalige borsten te spelen. Ik legde mijn hand in Marchel zijn nek. Trok hem naar mijn tepel. Toen ik zijn mond tegen mijn borst durkte, speelde hij met mijn tepel.

Beet er een beetje in. Bewoog zijn tongetje zo geil. Ja gaf ik een goedkeurend kreundje. Ik neukte Karin zo zalig dat ze heerlijk geil onder me bewoog.

De ruimte was beperkt dat wel. Maar ik speelde erop in. Moeten jullie op een bepaalde tijd thuis zijn vroeg ik. Oke dan kunnen we ook naar mijn huis. Mijn ouders waren er tocht niet waren naar de beurs in Berlijn. Maar een trio hield ik Marchel voor. Oke, oke waarna hij zichzelf wilde aankleden. Laat man ik woon in het bos dus niemand zal ons zien als we uit de auto stappen.

Zo reden wij naakt naar huis. Marchel was echt grappig. Moet ik hem stijf houden Rob of mag ik even pauzeren. Karin kon nauwelijks van mijn lul afblijven.

Toen ik mijn hand naar achteren stak lachte Marchel. Ga ens naar het baasje waarop hij tussen beide stoelen kwam zitten. Ik veolde zijn lul wat ik ook best geil vond.

Ik beleef nog eens wat Karin grapte Marchel. Je kan beter leven dan de dooiepier uithangen lachte Karin. Ja zeg dat wel beaamde ik. We waren zo thuis. We lieten onze kleren in de auto en sprinten door een druilerige regen naar de voordeur. Mijn lul wipte tussen mijn benen. Lekker geil gevoel gaf dat. In een speurt waren wij op mijn kamer. Marchel keek even rond maar Karin en ik lagen al op bed. Toen Marchel naast me kwam liggen gaf ik hem een knipoog. Hij aarzelde maar begon nu Karin te vingeren.

Terwijl hij me pijpte vingerde hij Karin vrijde ik met haar speelde met haar lekkere harde borsten. Marchel kon lekker pijpen. Beter dan de meeste meiden dacht ik. Hij maakte gelijk ruimte toen ik mijn lul in Karin haar heerlijke natte kutje liet glijden. Karin kraaide van geiligheid waarop ik haar feller neukte. Ik duwde Karin zo dat toen Marchel achter mij lag ik Karin neukte hij zijn lul tegen mijn billen duwde.

Doe dat bij Karin Marchel. Toen ik hem aanwijzingen gaf snel zijn lul tussen haar billen leidde gaf ik aan rustig naar binnen stootten. Karin liet het toe hoe haar broertje zijn jongenslul in haar kontje stootte. Even een zacht gilletje toen Marchel zijn lul de weg had gevonden. Ik neukte haar waarbij ik met haar vrijde aandacht voor Marchel had. Het was zo'n geile ervaring dat wij beide haar nu neukten.

Ik neukte haar feller en kwam zo zalig in haar heerlijke warme kutje klaar. Marchel keek geil naar me toen hij zag dat ik klaarkwam kreunde feller neukte. Toen ik rustig bleef liggen bleef Marchel ook rustig liggen. Toe maar kreunde Karin geil. Ik maakte ruimte waarbij Karin op bed ging liggen met haar broertje bovenop haar rug. Ik rolde nu weg gaf ruimte maar leidde Marchel nu. Ik streelde zijn billen maar speelde ook met mijn tong bij zijn wippende kontje.

Nu was de jongen zo geil dat ik zijn aars likte met zijn ballen speelde hem vingerde en geil meespeelde. Toen hij bijna klaar zou komen remde ik hem wat af.

PRIVE ONTVANGST OVERIJSSEL HOERIGE KUT

: Lekker neuken doe je zo stijve lul in onderbroek

Oude kale kutten massage sex utrecht Weet je wat ,steek je lul er maar in. Je wild dat ik je alles uitlegt. Dit vind je toch geil, je wilt toch geneukt worden in dat geile kutje van je vroeg hij? Niet van Bas, en niet van mezelf. Karin haar hand lag op mijn slappe dikke lul.
SEXPLAATS NL MAN ZOEKT SEX MET MAN 860
Lekker neuken doe je zo stijve lul in onderbroek 985
SILICONEN SEXPOP GEILE MASSAGES 901
LEKKERE FILMS BOSSEX Nu was de jongen zo geil dat ik zijn aars likte met zijn ballen speelde hem vingerde en geil meespeelde. Jaaaa ga door ik kom ,mijn pruim gloeide en sopte tussen mijn benen. Karin liet het toe hoe haar broertje zijn jongenslul in haar kontje stootte. Kijk ze eens genieten van een dubbele penetratie in een hotel! In mijn orgasme daarop volgend kwam Bas ook diep in mijn kutje klaar en hadden wij weer een super geile belevenis opgedaan.