Plassex date eerste keer sex

plassex date eerste keer sex

En toen deed hij zijn zwembroek en ziki boxershort uit. Hij wou dat ik hem ging aftrekken, zijn pik was enorm stijf! Tijdens het rukken zei hij STOP! Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Jonge of meisje maakt niet uit. Lijkt me geil, lekker in de mond enzo. Pis nu ook wel eens in bad of douche in me eige mond, lekker warm en zout.

Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 14 oktober   [ Beetje raar denk ik. Urine is steriel Plasseks is niet raar, veel mensen willen dat wel eens meemaken. Of je de smaak vies vindt mag je zelf bepalen, maar vies is het op zich niet. Urine is steriel, maar zit wél vol afvalstoffen, dus gaat snel over de kop wel. Neemt niet weg dat plassen heel opwindend lekker kan zijn. De warme straal op je lijf voelen liefst na veel water of anders thee gedronken te hebben, zodat de sterkte verdund is of over een ander heen zeiken, zalig En trouwens, wie heeft er niet eens genietend een zwembroek, bikini of badpak volgeplast?

Vies, maar o zo lekker. Zelf vind ik langs de weg plassen erg spannend. Ik heb het een keer gedaan midden op een bospad, het was toen best koud, en de damp steeg er zo van omhoog. Ik hou ook van voet sex ook super geil voet in je mond lekker zacht heerlijk. In pyama  Een tijd geleden kwam een vriendje overnachten en hij had het over plasseks.

Maar, hem zien pissen, zijn lul vasthouden en groter voelen worden vast ook dan, is inderdaad erg geil. Hem dan ook nog even aftrekken trouwens ook Laat je hem ook je kutje zien als je plast, dat je je lipjes wijd open trekt zeg maar, zodat hij de straal rechtstreeks vanuit je opening kan zien komen? Ben er alweer op uitgekeken. Van 11e tot 14e inderdaad nu en dan plassex gehad.

Wat deed je dan voor plassex? Ik heb geen plassex gehad man. Ik lees zoveel onzin op dit forum dat ik het overdrijf en meedoe. Had zelfs geschreven dat ik nu aan SM deed in de SM kelder van mijn ouders. Maar dat heeft de moderator eruit gehaald.

Er staat gigantisch veel onzin op dit forum en velen zijn zo goedgelovig. Het lijkt mij ook erg geil om te doen en als het zou kunnen met iemand zou ik het zeker doen , maakt niet uit of het jongen of een meisje is.

Een jongen kan alleen wel makkelijk richten en dan kan je ok gelijk experimenteren hoe het is met een jongen. Mijn vriendin heeft wel eens over mijn buik geplast terwijl ik in bad lag. Zij ging over de rand zitten en begon te plassen. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Wat ik dus wil zeggen is: Ik denk dat er gewoon niet zoveel mensen zijn die het niet vies vinden. Op internet is over alles wel te vinden dat het veel voorkomt.

Vooral als je goed zoekt. Een piemol is een piemol Anoniem maandag 18 juni Cateautje maandag 18 juni Ik begrijp de drang niet om op zo'n manier je territorium te willen afbakenen, je bent toch geen hond? Of is de mens daar ook nog niet overheen ontwikkeld?

Wees vriendelijk voor de mensen die je ontmoet op je weg naar boven, je zou ze op je weg naar beneden ook nog weleens tegen kunnen komen. Denk echt dat dit te maken heeft met het wel of niet hebben van specifieke voorkeuren. De kans dat een vrouw je pijpt is relatief gezien groter dan dat ze je onder wil plassen of zelf onder geplast wil worden. Ik weet niet hoe het zit in de rest van Nederland, maar als hier gezegd wordt, ik pis op je, heb je niet met je beste vriend te maken.

Dus misschien moet je een verschil maken tussen geven en ontvangen. Zolang ze het niet doet terwijl ik haar aan het beffen ben, vind ik het best. Cateautje schreef op 18 juni Dat sommige mensen er niks mee kunnen kan ik mij voorstellen. Ik vind het nou eenmaal spannend.

En wat 'evyblissy' zegt zit wel een kern van waarheid in 'een vrouw is ook geen google-search resultaat, zo benader ik ze ook niet.

Maar, tegenwoordig is dat toch wel een manier hoe mannen en vrouwen elkaar treffen. Vooral voor de wat meer intieme onderwerpen. Het lastige is altijd bij een 'normale' ontmoeting dat je het gesprek niet graag begint met te vragen of ze van plasseks houdt Hoewel ik zelf geen fan ben weet ik genoeg stellen die hier van genieten.

Ik denk alleen dat je hiervoor elkaar wel goed moet kennen om het minder vies te gaan vinden. Maar die zullen er dan wel eerder ervaring mee hebben gehad Misschien is je eerste reactie ook wel afkeuring, misschien vroeg je het toch iets te snel en in een relatie.

Ze zijn er dus wel maar blijkbaar ben jij ze nog niet tegen gekomen of wil je dit te snel in een relatie. Wat overigens niet hoeft te betekenen dat vrouwen er met de jaren makkelijker over gaan denken, het kan alleen wel veranderen als intimiteit groeit en je elkaar minder "vies" gaat vinden.

Een tip om het aan te pakken heb ik dus niet voor je, misschien toch die vrouw vinden die er al eerder ervaring mee had en er minder vreemd tegen aan kijkt. Of die vrouwvinden die uit liefde deze wens wel voor je wil vervullen, wat ik al zei, ze zijn er echt wel. Dat sommige mensen er niks mee kan ik mij voorstellen.

Vooral voor de wat meer intiemere onderwerpen. Als je het betrekt op seks zou het voor sommige mensen een bepaalde voorkeur kunnen hebben, net als BDSM of andersoortige niet alledaagse seksuele handelingen of voorkeuren.

Ik begrijp de drang niet om op zo'n manier je territorium te willen afbakenen.

.. SEXMARKT GELDERLAND NEUKEN IN HENGELO

Plassex date eerste keer sex

Ik had in de advertentie getypt dat ze een goede foto moesten bijleveren. Ik heb een dubbelleven. In het verleden heb ik een minnares gehad die spuitend klaar kwam als ik lekker geneukt prive ontvangst zuid holland befde en had soms het gevoel dat daar ook wat plas bij zat. Het gevoel dat hun warme plas langs mijn harde tepels, via mijn platte buikje, over mijn kutje naar de grond stroomt is ontzettend geil. De vierde man spoot ook zijn lading over me. De heren kregen allemaal een mail met de boodschap dat ik hen had geselecteerd voor deze geile actie, "plassex date eerste keer sex".

: Plassex date eerste keer sex

Plassex date eerste keer sex 590
Plassex date eerste keer sex Natte preute mastuberend meisje
Plassex date eerste keer sex Milth sex neuken zeeland
LEKKERE VETTE KUT MASSAGE THAI B2B Er kwam bijna niemand doordat je een stukje echt door het bos moest. Echter, dat kun je ook niet aan de buitenkant zien. Een jongen kan alleen wel makkelijk richten en dan kan je ok gelijk experimenteren hoe het is met een jongen. Ik gaf hen het fototoestel dat ik bij had en ze mochten een foto nemen van hoe ik er nu bij zat. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Dat kwam ook denk ik wel doordat ik het rook, die lucht blijft gewoon iets afstotelijks hebben. Alle gene was weg.
Plassex date eerste keer sex 286

Niet over mijn matras en al helemaal niet aan mijn kop. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Wat ik dus wil zeggen is: Ik denk dat er gewoon niet zoveel mensen zijn die het niet vies vinden.

Op internet is over alles wel te vinden dat het veel voorkomt. Vooral als je goed zoekt. Een piemol is een piemol Anoniem maandag 18 juni Cateautje maandag 18 juni Ik begrijp de drang niet om op zo'n manier je territorium te willen afbakenen, je bent toch geen hond? Of is de mens daar ook nog niet overheen ontwikkeld?

Wees vriendelijk voor de mensen die je ontmoet op je weg naar boven, je zou ze op je weg naar beneden ook nog weleens tegen kunnen komen.

Denk echt dat dit te maken heeft met het wel of niet hebben van specifieke voorkeuren. De kans dat een vrouw je pijpt is relatief gezien groter dan dat ze je onder wil plassen of zelf onder geplast wil worden.

Ik weet niet hoe het zit in de rest van Nederland, maar als hier gezegd wordt, ik pis op je, heb je niet met je beste vriend te maken. Dus misschien moet je een verschil maken tussen geven en ontvangen. Zolang ze het niet doet terwijl ik haar aan het beffen ben, vind ik het best. Cateautje schreef op 18 juni Dat sommige mensen er niks mee kunnen kan ik mij voorstellen. Ik vind het nou eenmaal spannend.

En wat 'evyblissy' zegt zit wel een kern van waarheid in 'een vrouw is ook geen google-search resultaat, zo benader ik ze ook niet. Maar, tegenwoordig is dat toch wel een manier hoe mannen en vrouwen elkaar treffen. Vooral voor de wat meer intieme onderwerpen. Het lastige is altijd bij een 'normale' ontmoeting dat je het gesprek niet graag begint met te vragen of ze van plasseks houdt Hoewel ik zelf geen fan ben weet ik genoeg stellen die hier van genieten. Ik denk alleen dat je hiervoor elkaar wel goed moet kennen om het minder vies te gaan vinden.

Maar die zullen er dan wel eerder ervaring mee hebben gehad Misschien is je eerste reactie ook wel afkeuring, misschien vroeg je het toch iets te snel en in een relatie. Ze zijn er dus wel maar blijkbaar ben jij ze nog niet tegen gekomen of wil je dit te snel in een relatie.

Wat overigens niet hoeft te betekenen dat vrouwen er met de jaren makkelijker over gaan denken, het kan alleen wel veranderen als intimiteit groeit en je elkaar minder "vies" gaat vinden.

Een tip om het aan te pakken heb ik dus niet voor je, misschien toch die vrouw vinden die er al eerder ervaring mee had en er minder vreemd tegen aan kijkt. Of die vrouwvinden die uit liefde deze wens wel voor je wil vervullen, wat ik al zei, ze zijn er echt wel.

Dat sommige mensen er niks mee kan ik mij voorstellen. Vooral voor de wat meer intiemere onderwerpen. Als je het betrekt op seks zou het voor sommige mensen een bepaalde voorkeur kunnen hebben, net als BDSM of andersoortige niet alledaagse seksuele handelingen of voorkeuren. Mijn gladde billen deed hij uit elkaar en zijn tong voelde ik mijn kontgat ingaan, zalig! Zo ging hij een tijdje door en ik boog me over zijn pik.

Het verbaasde me een beetje maar zijn pik was niet erg groot en nog een beetje slap. Ik had er geen moeite mee en pijpte zijn pik en begon er lekker op te zuigen zodat zijn eikel van onder zijn voorhuid heerlijk in mijn mond verdween. Zo bleven we lekker een tijdje 69en. Hij vroeg gegeven moment of ik er klaar voor was en met een geile rilling zei ik ja. Ik rolde van zijn buik en we draaien op onze zij om zo verder te gaan, nog steeds in Mijn pik in zijn mond, lekker nat en stijf en de zijne in mijn mond.

Ik wachtte op wat komen ging. Vooraf had ik al lopen denken wat de beste manier is om echt de pis te drinken. Met een hele eikel in je mond leek me dat lastig omdat je dan moeilijk kan slikken. In pornofilms zie je altijd de ontvanger met open mond de pis ontvangen en dat loopt er dan meestal weer uit maar ik was echt van plan hem helemaal te drinken.

Ook vanuit een klein praktisch puntje, je rook dan de pislucht niet en dan gaat slikken ook een stuk makkelijker. Ik had zijn pik maar voor een klein deel in mijn mond, mijn lippen helemaal er omheen gesloten. En toen kwam het.

Een warme straaltje pis spoot in mijn mond gevolgd door een iets hardere langere straal. Alsof ik nooit anders gedaan had dronk ik zijn warme pis op en genoot bijna meteen van de smaak. Het smaakt eerlijk gezegd prima zelfs. Slok na slok dronk ik alles op. Wat een geweldige geile sensatie was dat! Lag ik daar op een been van een wildvreemde oudere man, aan een wildvreemde pik te zuigen en niet zomaar te zuigen. Ik was deze volslagen onbekende zijn pis aan het drinken!

Ongelooflijk geil vond ik het en voordat ik het wist had ik de eerste ‘proef’ doorstaan. Zonder een druppel te morsen had ik al zijn warme zeik opgedronken. Ik kon echt niks anders zeggen dan ‘heeerlijk! Proeven is totaal anders dan het ruiken en proeven.

Ik nam een slok uit een flesje bier dat hij had klaargezet om de smaak weg te spoelen, maar eigenlijk was het niet eens nodig. Er was geen vieze of bittere nasmaak. Hooguit een beetje apart. Hij dronk een glas water leeg en begon me weer heerlijk uitgebreid te tongen. We lagen vervolgens even bij te komen toen hij vroeg of hij me mocht vingeren, wat natuurlijk mocht.

Hij deed een scheutje glijmiddel op mn gaatje en verdween er met een van zn vingers in. En meteen voelde ik zijn tong en baard weer op mijn mond. Mijn benen helemaal uit elkaar lag hij me heerlijk te vingeren. Totdat het moment aanbrak dat hij zei dat hij weer in mn mond wilde plassen.

Het verraste me me dat hij zo snel weer kon plassen maar dat was ‘zijn talent’ zei hij gniffelend. Hij ging op zijn rug liggen en ik op mijn knieen tussen zijn benen en nam zijn halfslappe pik weer in mn mond. Ik voelde zijn bekken spannen en kort daarna voelde ik weer de warme drank in mn mond spuiten, net zo geil en lekker als de eerste keer. Ik dacht Sjesus, lig ik hem weer te drinken, die vent pist gewoon zonder schaamte in mijn mond! Geil, zo ontzettend geil was het, scheut na scheut warm sap dat ik doorslikte, weer geen druppel gemorst!

En het was meer dan de eerste keer omdat we hadden afgesproken dat de eerste keer hij het voorzichtig aan zou doen. Niet al teveel en zeker geen harde straal. En blijkbaar kan hij dat heel goed regelen. Ik had hem nu dus voor de tweede keer geproeft en het smaakte steeds beter. Het viel me nu wel meer op dat het een typische smaak heeft omdat ik bewuster van het drinken was dan de eerste keer.

Ik proefde meer dan dat ik er de eerste keer op gefocused was om het weg te krijgen en niet te morsen. Want dat zou ik echt een afgang vinden na al onze geile msn-sessies.

Ik wil gewoon echt een goede geile minnaar zijn. Weer een slokje bier en een bedpartner die erg gelukkig was met zijn speeltje. Omdat we tijdens het msnnen hadden uitgesproken dat hij ook graag bottom wilde zijn, vroeg ik hem of ik hem eventjes mocht neuken. Nog niet om klaar te komen want ik wilde mijn geilheid nog niet kwijt.

We wisten van tevoren van elkaar dat we beiden gezond zijn, dus zouden we alles puur natuur doen. Hij had zijn kontgat al ingevet zei hij. Hij lag nog steeds op zijn rug en deed zijn benen uit elkaar en omhoog. Toevallig mijn favoriete neukstandje, met vrouwen en mannen. Ik ging bovenop en liggen en tastte met mijn pik in mijn hand naar zijn gaatje. Hij had geen glad sterretje voelde ik aan zijn konthaar.

Daarentegen had hij in tegenstelling tot mijn maagdelijke sterretje een ontspannen ‘kutje’ en gleed er dus in één keer lekker in. Omdat het zonder condoom was en ik ontzettend geil was moest ik oppassen niet te snel te gaan spuiten. Niet dat het niet mocht, ik wilde nog niet. Na enkele stoten moest ik dus stoppen wilde ik niet als een raket klaarkomen. Het gevoel van het pisdrinken bleef me bezighouden en had besloten er deze avond met volle teugen van te genieten en er gebruik van te maken. Hij lachte en zei ‘natuurlijk, graag zelfs!

En weer nam ik zijn geile plaspik in mijn mond. Dit keer echter zette hij duidelijk meer druk en voelde korte maar harde stralen mijn mond in spuiten. Hoe hij het deed om zoveel en zo vaak achter elkaar te pissen was me een raadsel maar ik genoot met volle teugen van iets geils wat ik een uurtje eerder nog als een geile fantasie had beschouwd.

En hier lag ik dus, voor de derde keer zijn pik leeg te drinken. Ik had er duidelijk meer moeite mee dan vorige twee sessies want ik verslikte me door de kracht en hoeveelheid. Er spoot nu dus ook veel pis over mn mond en in mijn gezicht. Ik kon slecht een beetje sorry mompelen en een moment later richtte hij zijn plassende piemel op me en piste de laatste stralen over mijn wangen, kin, hals en borst. Ik voelde de stralen lopen en smeerde me geil in.

Ik rook toen ook voor het eerst weer de typische pislucht wat me deed beseffen dat we echt met plassex bezig waren. Voor die tijd rook ik eigenlijk helemaal niks. Hij had zijn blaas weer even geleegd voor zover dat bij hem kon en zei dat het niet erg was dat ik ik niet meer weg kon slikken. Hij begon me zelfs af te lebberen om ‘te proeven hoe mijn pis smaakt’.

Dat liep weer uit op een geile tongpartij. Heerlijk om zo gebruikt te worden! We waren allebei zo ontzettend geil dat eigenlijk niks meer kon schelen wat we deden. Alle gene was weg.

Plassex date eerste keer sex